Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakıcı: Selçuk Üniversite kenti olma yolunda

Bakıcı: Selçuk Üniversite kenti olma yolunda

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Eğitim kurumlarının Selçuk’ta kalıcı hale gelmesinin ve kurumsallaşmanın önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı, Selçuk’un Üniversite kenti olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 16:30
Gerek Selçuk Kaymakamlığı, gerekse Selçuk Belediyesi ve diğer kurumların eğitime son derece destek verdiklerini belirten THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük, bu anlamda kurumlara nezaket ziyaretinde bulunarak teşekkür etmek istediklerini belirtti. Yapılan ziyarette ayrıca İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Dekan Vekili ve İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç. Dr. İbrahim Gönen, İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Pilotaj Bölüm Başkan yardımcısı Doç. Dr. İrfan Akkoç, İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Murat Ekici ve Serdar Ünver de hazır bulundu. 

Başkan Bakıcı’dan sadece belediye başkanlığı değil, akademik kimliği ile de çok büyük destek aldıklarını kaydeden THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin ve ortak çalışmanın devam etmesi dileklerinde bulundu.
 
THK İçin Kampüs Yapacağız
Yapılan bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten ve THK’nın hem Meslek Yüksekokulunun, hem de Hava Ulaştırma Fakültesi’nin Selçuk’ta eğitim vermesinin önemine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Selçuk’un Üniversite konusunda ilerlemesi bugüne kadar çok ciddiye alınmış ve görevler yerine getirirmiştir. Ama bunları ileri taşımak görevi bize düşüyor. Dolayısıyla var olanı geliştirmemiz lazım” dedi.

Selçuk Belediyesi olarak THK Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Hava Ulaştırma Fakültesi için Kampüs yapacakları müjdesini veren Başkan Bakıcı; “Bu gibi eğitim kurumlarının burada kalıcı hale gelmesi lazım. Bu tür eğitim kurumlarına; Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıkması çok önemlidir. Çünkü bu kurumların kalıcı olması bizim için önemlidir. Dolayısıyla Selçuk Belediyesi olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz ve THK Üniversitesi için bir kampüs oluşturacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.