Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Mobilya Günleri fuarda tanıtıldı

Karabağlar Mobilya Günleri fuarda tanıtıldı

Türkiye ve dünyanın önemli sektörel organizasyonları arasında başarıyla yer alan Modeko Fuarı’nda, Karabağlar Belediyesi'nin Mobilyacılar ve Marangozcular Odası işbirliği ile 15-24 Mayıs tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek Mobilya Günleri'nin standı da yer aldı.

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 11:20
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Vali Yardımcısı İbrahim Aslan, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hatice Tatlı standa gelerek broşürleri inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Stant ziyaretinde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir de Mayıs ayında düzenlenecek olan Karabağlar Mobilya Günleri’nin önemine değindi. 

Karabağlar'da bir ilk gerçekleşecek
Mobilyacılar ve Marangozcular Odası işbirliği 15-24 Mayıs tarihleri arasında Yeşillik Caddesi ve Karabağlar sınırları içerisinde düzenlenecek Karabağlar Mobilya Günleri bir ilk olması açısından da önem kazanıyor. İzmir'de mobilya sektörünün kalbi olan Karabağlar mobilyasının tanıtımını yapmak ve sektöre dikkat çekmek amacıyla Mobilya Günleri süresince indirim kampanyaları, mobilya sergileri, söyleşiler, atölyeler, yarışmalar, belgesel gösterimleri, sanat aktiviteleri ve konserler düzenlenecek.

Geleneksel hale gelecek
Bu yıl birincisi düzenlenecek olan ve geleneksel hale gelmesi planlanan Karabağlar Mobilya Günleri broşürlerini alan sektör temsilcileri , bu etkinliklerle Karabağlar mobilyasının yeniden eski ve canlı günlerine döneceğine inandıklarını ifade ettiler.
5 gün sürecek fuar boyunca Karabağlar Belediyesi’nin  standı da saat 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.