Dolar 32,5464
%0
Euro 34,8346
%-0.09
Altın 2.430,800
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadın Meclisi Selçuklu kadınlarla buluşuyor

Kadın Meclisi Selçuklu kadınlarla buluşuyor

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi 1 Mart günü Selçuklu kadınlarla buluşuyor. Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde (Çınar Kafe) gerçekleşecek olan “Kadın Meclisi Tanıtımı ve Proje” konulu programa kadın meclisi üyelerinin yanı sıra Selçuk’taki tüm kadınlar davet edildi.

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 12:11
Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Selçuklu kadınlarla buluşacak. 1 Mart Pazar günü saat 13.00’te yapılacak toplantıda öncelikle Selçuk Kent Konseyi ve Kadın Meclisinin tanıtımı yapılacak.  

“Biz ancak bir arada olduğumuzda güçlüyüz”
Selçuk için, kadınlar için her türlü görüş ve önerinin konuşulacağı toplantıda Kadın Meclisinin hayata geçirmek istediği projeler hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunulacak.   Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu, “Toplantımızın amacı kısa bir süre önce kurulan kadın meclisimizi ve Selçuk Kent Konseyimizi Selçuklu kadınlarımıza tanıtmak ve kadınlarımızın Selçukla kadınlarla ilgili fikirlerini paylaşmaktır.  Çünkü biz ancak bir arada olduğumuzda güçlüyüz ve bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum” diyerek, Selçuklu tüm kadınları tanışma toplantılarına davet etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.