Dolar 32,3904
%0.1
Euro 34,7888
%-0.01
Altın 2.396,190
%-0.03
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu Orkide'yi ziyaret etti

Bakan Eroğlu Orkide'yi ziyaret etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orkide ve Ekiz Yağları’nın üretildiği Küçükbay Tesislerinde incelemelerde bulunarak “Türkiye’nin gururu Küçükbay” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.05.2015 - 11:35
İZMİR - Ak Parti’nin İzmir’deki en önemli kozu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ödemiş çiftçilerine sertifika dağıtımıyla başladığı programında Şubat ayında İhracatın Yıldızları ödülü verdiği, sanayinin Ege’deki lider kuruluşu Orkide’yi ziyaret etti.
Çalışanlarla sohbet eden ve tesisleri dolaşan Bakan Eroğlu, Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile değerlendirmelerde bulundu. Eroğlu’na ziyaretinde Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu ve Bakanlık Müsteşarları eşlik etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Orkide’den övgüyle bahseden Bakan Eroğlu, “Bizde evlerimizde, 122’nin üzerinde ülkeye ihraç edilen dünyanın en kaliteli yağı Orkide Yağları’nı kullanıyoruz” dedi. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay’la İzmir ile ilgili projelerini de değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 501 projeyle İzmir’i sadece Türkiye’nin değil dünyanın incisi yapacaklarını söyledi. Ellerinde bulunan projelerin tamamını 2019 yılına kadar hayata geçireceklerini açıklayan Eroğlu, “İzmir için büyük düşünüyoruz, İzmir’in kalkınmaya ve gelişmeye ihtiyacı var. İzmir’de deniz turizmini, doğa turizmini şaha kaldıracağız. Konuşmak yerine çok çalışarak Ege’nin incisi İzmir’i daha müreffeh bir şehir yapacağız” şeklinde konuştu. İktidarın yaptığı çalışmaları takip ettiklerini ve beğendiklerini ifade eden Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ise Bakan Eroğlu’na Orkide Yağları’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Hükümetin sektörle ilgili kararlarının sektöre artı değer kattığının altını çizen Küçükbay, “Hayata geçirdiğimiz yeni yatırımlar doğrultusunda yükselen üretim ve ihracat oranlarımızla hedeflerimizi daha da ileriye taşıyoruz. Her geçen gün dünya ile rekabet gücümüz artıyor. Kalitemizden taviz vermeden Ekiz ve Orkide Yağları’nı  tüm dünyanın sofralarına ulaştırıyoruz” dedi.



Bitkisel Yağ Sektörüne de Liderlik Ediyor

Bitkisel yağ sektöründe ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytin yağı, soya yağı, kanola yağı, bitkisel karışım yağları ile hizmet veren Orkide Yağları, margarin grubunda da hem tüketiciye, hem de catering sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Ülkemizin yağ ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini karşılayan Küçükbay A.Ş., yeni yatırımlarıyla bu oranı arttırıyor. İç satış pazar payını her geçen gün yükselten Küçükbay, geniş bayi ağıyla Türkiye’de lezzet, kalite ve raflarda bulunabilirlik açısından ilk sıralarda yer alıyor.Catering sektöründe, tatlı üreticileri ve özel yemek fabrikaları tarafından yoğun olarak tercih edilen Orkide Yağları, mevcut tesislerinin yanısıra Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine başlayan Ekiz Zeytinyağı Tesisleri’nde teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak üretim yapıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.