Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım basın temsilcilerini ağırladı:'İzmir'i takipteyim!'

Yıldırım basın temsilcilerini ağırladı:"İzmir'i takipteyim!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı , eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Swissotel’de İzmir’de basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Partideki 3 dönem kuralı nedeniyle 7 Haziran seçimlerinde vekilliğe veda edecek olan Yıldırım, “İzmir’e siyaset yapmak için değil, hizmet etmek için geldik. Ancak meramımızı İzmir’e anlatabilseydik, daha farklı olurdu. Ben İzmir’e geldiğimde evime gelmiş gibi oluyorum. İzmir’e vaat ettiğimiz projeleri İzmir milletvekili olarak takip ediyorum, bunlara ilgisiz değilim” dedi. Yıldırım basın temsilcilerini ağırladı

  • Ege Postası
  • 01.05.2015 - 14:03
İZMİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı ,  eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Swissotel’de İzmir’de basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

EVİME GELMİŞ GİBİ OLUYORUM
2011 genel seçimlerinde İzmir’den milletvekili seçilen ve 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, partideki 3 dönem kuralı nedeniyle 7 Haziran seçimlerinde vekilliğe veda edecek. Yıldırım,  “İzmir’e yeniden gelecek misiniz'” sorusuna Yıldırım, “ Tabi ki geleceğim. İzmir’e siyaset yapmak için değil, hizmet etmek için geldik. Ancak meramımızı İzmir’e anlatabilseydik, daha farklı olurdu. Ben İzmir’e geldiğimde evime gelmiş gibi oluyorum.”
İzmir’deki hedeflerini anlatan Yıldırım, “ Amacımız geçmişte elde ettiğimiz başarıları yakalamaktır. Benim için İzmir’deki başarımız 1 milyon oy. Benim için kimin vekil olacağı değil, partimizin başarılı olması önemlidir. İzmir’de adaylar belirlenirken, bana fikrim soruldu, bende fikirlerimi ifade ettim” dedi.

KOCAOĞLU AK PARTİLİ BELEDİYELERE DESTEK OLMUYOR
İzmir’de AK Partili Belediyeleri başarılı olup olmadığı ile ilgili gelen soruya ise, Yıldırım, ” AK Partili Belediyelerin başarılı ya da başarısız olduğunu ölçen bir şey yok. Bu belediyelerin 200 milyona yakın borçları var. Yüzde 45 civarında bütçeleri düştü. Personel maaşını ödeyemez duruma geldiler.  Ancak; İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilçe belediye başkanları aynı partiden olunca idare ediyorlar. Aziz Bey ben “AK Partili belediyelere yardım ediyorum” diyorsa da bunun böyle olmadığını görüyoruz” yanıtını verdi.

İCRANIN BAŞINDA ERDOĞAN VAR
AK Parti’de Genel seçimler öncesi yaşanan değişiklikler ile görüşlerini bildiren Yıldırım,”  AK Parti’de Genel Başkan ve Başbakan değişikliği olmuş olsa da, halk hala Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın icranın başı olarak görüyor. Cumhurbaşkanımız halkın yüzde 52’lik desteğini almıştır. Ve bunun sorumluluğu çok fazla.  Kılıçdaroğlu, faizleri sileceğiz diyor. İş Bankası onları değil m? Oradan silmeye başlasınlar. Neden Yapmıyorlar ” dedi.

PROJELERİ TAKİP EDİYORUM
İzmir’le ilgili düşüncülerini paylaşan Yıldırım, "İzmir’e olan ilgimiz aynı şekilde devam ediyor. Sadece gazetelere çıkmıyoruz. Ekip değişti herkesin kendisine göre bir çalışma sistemi var. İzmir’e vaat ettiğimiz projeleri İzmir milletvekili olarak takip ediyorum, bunlara ilgisiz değilim. Konak Tünellerinde sona yaklaşıldı, son rötuşlar yapılıyor. Mayıs ayının 2. Haftasına açılacak. Çandarlı limanından alt yapı çalışmaları bitti, üst yapı için ihaleye çıkıldı, ancak; teklif gelmedi. Sanıyorum şartname yeniden düzeltilerek yeniden ihale yapılacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.