Dolar 32,4289
%0.02
Euro 34,7326
%-0.2
Altın 2.425,970
%-0.37
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BESİAD'dan partilere uyarı: İthal aday istemiyoruz

BESİAD'dan partilere uyarı: İthal aday istemiyoruz

BOSTANLI Esnaf ve Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Feyyaz Sungur, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde, partilerin gösterecekleri adaylar konusunda açıklamalarda bulundu. STK'ların görüşlerine önem veren adayların listelerde olmasını istediklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2015 - 12:10
Genel seçimlere girecek olan partilerin aday belirleme süreçleri devam ettiği sırada, Bostanlı Esnaf ve Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Feyyaz Sungur'dan değerlendirme geldi. 7 Haziran seçimlerinde siyasi partilerin listelerinde Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerini önemseyen adayları görmek istediklerini söyleyen Sungur, "STK'ların ülke yönetiminde yer alması gerektiğinin zamanı gelmiştir. STK'ların görüş ve önerisini önemseyen adayların olması bizim için çok önemlidir. Seçimlerde istihdam yaratabilecek, ticarette canlılık getirebilecek olanlara yer verilmeli. Milletvekillerine verilen maaş, tanınan sosyal imkânlar için aday olmak isteyenlere yer verilmemeli" dedi. 

İzmir adaylarının kentin sokaklarında kaybolmamaları gerektiğinin de altını çizen Feyyaz Sungur, "İthal aday İzmir'e bir şey kazandırmaz. Aday gezmeye başladığı sokağa geri gelebilmelidir. İzmir Ege'nin incisidir. Türkiye'nin gerdanlığında bu incinin parlaması gerekir. Seçim dönemlerinde seçmenlere telefon numaralarının yeraldığı kartvizitlerini dağıtan milletvekili telefon numaralarını seçimden sonra kullanılmadığını çok sık görüyoruz. Adaylar, kartvizitlerinde bulunan numaraları seçildikten sonra da aradığımızda açmalılar. Seçilmelerinden sonra telefon numaralarını değiştirenlerin yanısıra arandıklarında telefonlarını açamayanlara da rastlamak mümkün. Numarasını değiştiren, telefonunu açmayan adayları istemiyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.