Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sayan: İzmir'den aday olursam...

Sayan: İzmir'den aday olursam...

AK Parti’nin İzmir’de Doğu- Güneydoğu kökenli seçmenden oy getirecek özellikte aday adayı arayışı içinde olması sonrası genel merkez kulislerinde Savcı Sayan’ın ismi öne çıktı. Sayan, Ege Postası Genel Yayın Yönetmeni Mithat Umutoğulları’na konuştu. Ağrı için başvuru yaptığını, ikinci alternatifinin İzmir olduğunu belirten Sayan, “Gerekirse Ağrı’da çalışırız gerekirse İzmir’de çalışırız. Daha önce İzmir’de çok önemli çalışmalar yaptım. Bu neden ile burada yabancılık çekmeyiz.İzmir’in tozunu atarım” dedi. Sayan'ın ismi İzmir için öne çıktı! Bakın ne dedi:

  • Ege Postası
  • 01.04.2015 - 09:15
EGE POSTASI - Geçmişte CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın en yakınındaki isimlerin başında gelen ve CHP'de MYK üyeliği de yapan Savcı Sayan,  2015 genel seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı olurken, Sayan’ın kent tercihleri ise Ağrı ve İzmir olmuştu.

İZMİR İÇİN KONUŞULUYOR
AK Parti’nin İzmir’de Doğu- Güneydoğu kökenli seçmenden oy getirecek özellikte aday adayı arayışı içinde olması sonrası genel merkez kulislerinde Sayan’ın ismi öne çıktı. Sayan, Ege Postası Genel Yayın Yönetmeni Mithat Umutoğulları’na konuştu.  Sayan “aday olursam İzmir’in tozunu atarım” dedi.

İZMİR KOLAY AĞRI ZOR
Ağrı için başvuru yaptığını, ikinci alternatifinin İzmir olduğunu belirten Sayan, “Gerekirse Ağrı’da çalışırız gerekirse İzmir’de çalışırız. Daha önce İzmir’de çok önemli çalışmalar yaptım. Bu neden ile burada yabancılık çekmeyiz. İzmir’de Ağrı, Erzurum, Van ve Karslı aşiretler anlamında çok geniş bir aşiretimiz var. İzmir’de potansiyel olarak müthiş bir ilişkimiz var. İzmir’de aday olursak burada herhangi bir sıkıntı çekmeyiz, AK Parti’ye İzmir de güzel bir ivme kazandırırız. İzmir’in caddeleri de çok güzel sokakları da güzel, Ancak; ben zoru seçmek istiyorum. Ağrılılara hizmet etmek onların dertlerine çare olmak istiyorum. Yoksa ben keyfimin peşinden koşsam gelirim İzmir’de iki kahve toplantısı, bir dernek toplantısı yapar oranın tozunu atarım. Benim için İzmir’den aday olmak daha kolay, ancak; ben zor olanı yapmak isterim” dedi.

ÇOK SAYIDA TELEFON ALDIM
İzmir’den çok sayıda ismin kendisini arayıp İzmir’den aday olmasını istediğini söyleyen Sayan, “Bende son günlerde İzmir’den adaylığımla ilgili güzel şeyler duyuyorum. Genel merkezimiz bizi nereye yollarsa, biz gider gereğiniz yaparız” dedi.

CHP DEFTERİNİ KAPATTIM
Sayan, CHP defterini kapattığını ifade etti, “ Allah onların işini gücünü rast getirsin. Biz yolumuza devam edeceğiz.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.