Dolar 32,3146
%-0.51
Euro 34,6884
%-0.34
Altın 2.408,090
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BDP eylemi sonrası yüzleri maskeli kişiler olay çıkardı

BDP eylemi sonrası yüzleri maskeli kişiler olay çıkardı

İstanbul Beyoğlu Galatasaray Meydanı'nda polis ekiplerinin BDP'li grubun yürüyüşüne izin vermemesinin ardından olaylar çıktı. Grup, yanlarında getirdikleri maske ve havai fişekleri çıkararak polise saldırınca ekiplerle grup üyeleri arasında...

  • Ege Postası
  • 14.09.2013 - 20:41
İstanbul Beyoğlu Galatasaray Meydanı'nda polis ekiplerinin BDP'li grubun yürüyüşüne izin vermemesinin ardından olaylar çıktı. Grup, yanlarında getirdikleri maske ve havai fişekleri çıkararak polise saldırınca ekiplerle grup üyeleri arasında çatışma yaşandı.

        Galatasaray Meydanı'nda toplanan ve Suriye'ye olası müdahaleyi protesto eden BDP'li grup, Taksim Meydanı'na yürümek istedi. Polis ekiplerinin yürüyüşe izin vermemesinin ardından, göstericiler oturma eylemi yaptı. Daha sonra BDP'li grup eylemlerinin ardından meydandan ayrıldı. Ancak ara sokaklarda kameralara yansıyan görüntülerde, grubun içinden çıkan bazı kişilerin yanlarında getirdikleri maskeleri yüzlerine taktıkları görüldü. Maskeli eylemciler daha sonra yine yanlarında getirdikleri havai fişekleri rastgele sokaklara atmaya başladı. Ortalık bir anda karışınca polis ekipleri duruma müdahalede bulundu. Ara sokaklara kaçan eylemciler ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.