Dolar 32,2368
%-0.12
Euro 35,0821
%-0.01
Altın 2.502,480
%1.47
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mağdur taksiciler otomotiv firmasına yağmaladı (Özel)

Mağdur taksiciler otomotiv firmasına yağmaladı (Özel)

İstanbul Eyüp'te 900 taksiciyi plaka satma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen firmaya gelen bir grup, işyerine zarar verdi. Mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, işyerinde muhatap bulamayınca çek ve senetlere el koydu. Mağdurların park...

  • Ege Postası
  • 14.09.2013 - 18:28
İstanbul Eyüp'te 900 taksiciyi plaka satma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen firmaya gelen bir grup, işyerine zarar verdi. Mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, işyerinde muhatap bulamayınca çek ve senetlere el koydu. Mağdurların park halindeki araçlara da zarar verdiği öne sürüldü.

        Eyüp'te geçtiğimiz günlerde bir otomotiv firmasının 900 taksiciyi, taksi plakası satma vaadiyle dolandırdığı iddia edilmişti. Plaka mağdurları bu gün Eyüp Rami Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir otomotiv firmasına gelerek, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Burada otomotiv firması yetkililerinden kimseyi bulamayan vatandaşlar, iş yerindeki dolaplarda çek ve senetlerini aradı. Uzun aramalar neticesinde aradıklarını bulan bazı mağdurlar, çek ve senetlerini alarak iş yerinden ayrıldı. Aradıklarını bulamayan bazı mağdurlar ise gözyaşı döktü. Mağdurların iş yerine izinsiz girmesiyle güvenlik alarmı çaldı. Bunun üzerine firmaya polis ekipleri gelerek mağdur olduklarını söyleyen vatandaşları güçlükle iş yerinden çıkarttı. Bazı mağdurların polisten yardım istediği görüldü.

        İş yerine gelen mağdur bir vatandaş mağduriyetini şu şekilde anlattı: "Biz 12 aydır buraya senet ödüyoruz. Her ay buraya para ödüyoruz. Yetkili kimse yok. Mal sahibine para vereceğim, burası da para isterse ne olaca? Senetleri alamayız zaten. Piyasada kimse yok. İş yeri sahibini bulmamıza imkan yok. İşletme sahibini polis bulamadıktan sonra biz nereden bulacağız."

        Öte yandan bir banka yetkilisinin otomotiv firmasına ait bir aracı götürmeye çalışırken vatandaşlar aracın götürülmesine izin vermedi. Vatandaşlarla banka yetkilileri arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.