Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ayakkabı Fuarı'nda ülkeler buluştu

Ayakkabı Fuarı'nda ülkeler buluştu

23 Haziran Pazar günü sona erecek Ayakkabı Kış – 34’üncü İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’na ilk iki günde 32 ülkeden profesyonel ziyaretçi geldi. Alım heyeti programında, yabancı alıcılarla katılımcı firmalar arasında görüşmeler gerçekleşti. Önemli iş bağlantıları için ilk adım atıldı.

  • Ege Postası
  • 22.06.2013 - 10:31
İZMİR - Fuarın ikinci günü Irak ve Yemen’den gelen heyet ise fuar ziyareti sonrasında İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ü ziyaret etti. Irak, Musul Ticaret Odası Başkanı Ahmed El Tei ile Yemen, Sana Ticaret Odası Başkanı Ahmed M. Al-obadi ve beraberindeki heyet Örs’e destekleri için teşekkür ederek, plaket verdi.

Yerli, yabancı katılımcıların yanı sıra alım heyetlerinin de fuarlar için önemine dikkat çeken İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “Irak, Musul Ticaret Odası ve Yemen, Sana Ticaret Odası’nı bundan sonraki fuarlarımızda hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak görmek istiyoruz. Fuarcılık alanında her türlü işbirliğine açığız” dedi. Oda başkanları bundan sonraki fuarlarda katılımcı olarak yer almak istediklerini belirterek, Ayakkabı fuarındaki ürün kalitesini çok beğendiklerini dile getirdiler.



Fuara ilk iki günde 32 ülkeden (Almanya, ABD, Avustralya, Azerbaycan, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fas, Filistin, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Kuveyt, Libya, Litvanya, Lübnan, Mısır, Polonya, Romanya, Suriye, Suudi Arabistan, Ukrayna, Ürdün, Yemen, Yunanistan) ve 58 ilden (Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, İzmit, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak) profesyonel ziyaretçiler geldi. Fuarı ziyaret eden alım heyetlerinin konaklama ve şehiriçi transfer masrafları İZFAŞ tarafından karşılanıyor.

Profesyonel ziyaretçiye ve yerli, yabancı ticari alım heyetlerine yönelik olarak gerçekleşen fuar, gelecek sezonun ayakkabı, çanta modasına yönelik ipuçları verdi. 2013 Sonbahar ve 2014 sezonunun kış modellerinin sergilendiği fuarda; siyah ve kahvengi bu yıl da kış mevsiminin vazgeçilmez renkleri olarak vitrinlerde yerini aldı. Erkek ayakkabılarında kalın ve kauçuk tabanlar dikkat çekti. Hem düz hem de dolgu topukların tercih edildiği kız çocuk ayakkabılarında ise fuşya, lila gibi cıvıl cıvıl renklerin öne çıktığı, erkek çocuk ayakkabılarında naturel renklerin tercih edildiği gözlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.