Dolar 32,4865
%0.15
Euro 34,8503
%0.31
Altın 2.440,360
%0.07
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupa Çiğli'de buluştu!

Avrupa Çiğli'de buluştu!

Büyükçiğli İlkokulu bu yıl kabul edilen “Deniz Kıyısındaki Yaşamlarımız” isimli projesi kapsamında proje partner ülkelerinden Danimarka ziyareti sonrası projenin yaygınlaştırılması kapsamında “Proje Tanıtım Toplantısı” yaptı.

  • Ege Postası
  • 03.01.2013 - 10:56
EGE POSTASI- Çiğli Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısına katılım oldukça fazlaydı. Projenin yaygınlaştırılmasına dönük yapılan tanıtımtoplantısına Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Tülin Koç,  İlçe milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık, Çiğli Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Taner Cömert, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç, Çiğli Kızılay Başkanı Sıddık Soysal, Çiğli Halk Eğitim Müdürü Önder Şahman ve birçok siviltoplumörgütü temsilcisi ile birlikte kurummüdürleri katıldı.

  Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık “Bu proje ilçemizin parlayan yıldızı oldu.  Projenin yaygınlaştırılması kapsamında yapılan tanıtım toplantısı aracılığıyla yapılan çalışmaları izleyeceğiz. Projenin öğrencilerimize farklı bakış açıları kazandıracağına inanıyorum.” Dedi.

  Sunum Okul Müdürü Ahmet Özortakcı tarafından yapıldı. Okul Müdürü farklı bir sunum tekniği kullanarak toplantıyı ilgi çekici bir hale getirdi. “Okul olarak İzmir’de bulunan 2641 eğitim kurumu içinde projesi kabul edilen 39 okul arasına girmekten onur duyuyoruz. İlçemizde ilköğretim kurumları içinde projesi kabul edilen tek okuluz. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu proje öğrencilerimize kattıkları ortada. Ders başarıları arttı. Yabancı dile ilgi projelerimizle çok arttı.” Dedi.

  Comenius projesi dışında okulumuzda 15 eTwinning projesi ve itec projesi yapıyoruz diyen Funda Gülenser “Çalışmalarımız süresince İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve diğer sivil toplum temsilcilerimizi yanımızda görmek bize güç katıyor.” Dedi.

  Çiğli Esnaf Kefalet kooperatif Başkanı Taner Cömert  “Yıllar önce mezun olduğum okulumda bu tür projelerin yapıldığını öğrenmek, çocuklarımızın proje kapsamında yurt dışına gidecek olmalarını duymak beni inanılmaz derecede mutlu etti. Çalışmalarda bir sivil toplumörgütü olarak her zaman yanınızda olacağıma söz veriyorum. “ dedi.

  Tanıtım toplantısı sonunda 4/D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Halide Edip Avcı yönetiminde İngilizce, İspanyolca, Fransızca şarkılar söylediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.