Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu, adım adım zirveye

Altınordu, adım adım zirveye

Altınordu, lider Darıca’nın evinde Kahramanmaraş Bld ile 1-1 berabere kaldığı haftada, Alsancak Stadı’nda Beylerbeyi’ni 90 artı 2. dakikada gelen golle yıktı: 2-1. Kırmızı-lacivertli ekip bu sonuçla puanını 59’a yükseltirken, lider Darıca ile arasındaki farkı 1 puana indirdi.

  • Ege Postası
  • 06.03.2013 - 16:32
2. dakikada Özkan Toprak bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aşırttığı topu Alptekin son anda çelerek mutlak golü önledi.
8. dakikada Doğan Ateş ceza sahasına girip sola çıkardı, Coşkun Yılmaz yerden içeriye çevirdi, hamle yapan Halil İbrahim’den önce topa uzanan kaleci Alptekin bir gole daha engel oldu.
40. dakikada Gökhan Gümüşsu’nun kullandığı serbest vuruştan gelen topu kaleci Alptekin, alt 90’dan çeldi.
52. dakikada Özkan Toprak’ın serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa Sinan Osmanoğlu, sırtı kaleye dönük durumda kafayı vurdu, kaleci Alptekin’in elinden kaçırdığı filelere gitti: 1-0.
59. dakikada konuk takımın kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Hakkı, ceza sahası yayı üzerinden topu köşeden ağlarla buluşturdu: 1-1.
78. dakikada sağdan gelişen atakta Özkan Toprak içeriye kesti, Halil İbrahim’in çıkardığı topa Mert Özkaptan çok sert vurdu, meşin yuvarlak üst direkte patladı.
90 artı 2. Dakikada Efe’nin ara pasında topla buluşan Özkan Toprak, ceza sahası içinde plasesini yaptı: 2-1.
MAÇ BU SKORLA SONA ERDİ.

ALTINORDU: 2 - BEYLERBEYİ: 1
STAT: Alsancak
HAKEMLER: Serdar Bahçıvan, Özgür Kaya, Murat Ergin Gözütok
ALTINORDU: Barış - Yusuf, Sinan Osmanoğlu, Efe, Gökhan Yılmaz - Özkan Toprak, Emre Doğan (Dk.46 Mert Özkaptan), Doğan Ateş (dk.72 Timur), Arif Morkaya, Halil İbrahim - Coşkun Yılmaz (Dk. 38 Gökhan Gümüşsu)
BEYLERBEYİ: Alptekin – Ulaş Ali, Aykut, Samet, Kerem (Dk.78 İsmail) – Recep, Metehan, Alper (Dk.61 Orkun), Erhan - Hakkı, Mehmet
GOLLER: Dk.52 Sinan Osmanoğlu, 90 arı 2 Özkan Toprak (Altınordu), 59 Hakkı (Beylerbeyi)
SARI KARTLAR: Sinan Osmanoğlu, Yusuf (Altınordu), Alper, Samet, Erhan, Hakkı, İsmail (Beylerbeyi)

Coşkun Yılmaz şoku

Maçın ilk yarısında rakibiyle bir hava topu mücadelesine çıkan Coşkun Yılmaz, sol ayağından sakatlandı. İlk tedavisi saha yapılan ancak iyileşmeyen oyuncu, EMOT’a kaldırıldı. Coşkun’un durumu MR’dan sonra kesinlik kazanacak.

Altınordu’da sarı kart cezalı Ozan Sol, kaleci Evren ve Engin Güngör ile sakatlığı süren Murat Cömert. Beylerbeyi sınavında kadrodaki yerlerini alamadı. Genç Halil İbrahim’i 11’de görevlendiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Efe Karaoğlu, Emre Doğan ve Maraş’ta çok iyi bir performans sergileyen Doğan Ateş’i de 11’de oynattı.

Kocaelispor, Mardinspor ve Diyarbakırspor’u Atatürk Stadı’na konuk eden Altınordu, üç maç aradan sonra Alsancak Stadı’nda oynadı. Karşılaşmayı 286 biletli seyirci izledi.

Amigo Sarı Yaşar, maç saatinde bileğinden ameliyat olacak kızının yanında olmak yerine tribünleri tercih etti. Efsane Amigo, karşılaşma esnasında sık sık “Bir baba hindi” tezahüratı ile tribünleri ateşlemeye çalıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.