Dolar 32,2247
%0.14
Euro 34,9384
%0.27
Altın 2.418,500
%0.36
Bist-100 10.677,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atkı kampanyasında mutlu sona yaklaşıldı

Atkı kampanyasında mutlu sona yaklaşıldı

Laz lakabıyla tribün camiasının yakından tanıdığı Volkan Yılmaz, Göztepeli dostları sayesinde Karşıyaka maçı öncesi özgürlüğüne kavuşacak

  • Ege Postası
  • 05.03.2013 - 15:47
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / Tribün cezaları nedeniyle cezaevinde bulunan Volkan Yılmaz için düzenlenen kampanyada mutlu sona yaklaşıldı. Başlatılan ‘’1atkı, 1 gün özgürlük’’ kampanyası tamamlanmak üzere. Bastırılan 1000 adet atkının büyük bir kısmı satıldı ve atkılardan elde edilen gelir tamamen toplanınca Laz Volkan tekrar özgürlüğüne kavuşacak. 14 bin liralık borcu nedeniyle cezaevinde olan sevilen tribün lideri Laz Volkan’ın Karşıyaka maçı öncesi yeniden tribündeki dostlarıyla buluşması ve çok sevdiği Göztepe’sine kavuşması bekleniyor.

FUTBOLCULAR DA DESTEKLEDİ
Pazartesi akşamı Atatürk Stadı’nda Kayseri Erciyesspor maçı öncesi sarı-kırmızılı futbolcular sahaya kampanya için bastırılan atkılar ile çıktı. Futbolcuların sahaya çıkmasıyla birlikte tribünler hep bir ağızdan ‘’Laz Volkan, Laz Volkan, I love you Laz Volkan’’ tezahüratlarında bulundu. Göztepeli futbolcular boyunlarındaki atkıları tribünlere koşarak taraftarlara hediye etti.



MÜSLÜM GÜRSES’İ UNUTMADILAR
Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Müslüm Gürses’i sarı-kırmızılı sevenleri unutmadı. Maç öncesi ‘‘Müslüm Baba ölmedi, kalbimizde yaşıyor’’ tezahüratı yapan taraftarlar ünlü sanatçı için pankartlar da açtı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.