Dolar 32,3436
%-0.05
Euro 34,8921
%0.29
Altın 2.377,630
%-0.8
Bist-100 10.212,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Nasır ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

AK Partili Nasır ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Torbalı ve Selçuk ilçelerini ziyaretlerinde vatandaşlara, 'Derdiniz ile dertlenmek ve çözüm bulmak için buradayım' diye seslendi.

  • Ege Postası
  • 21.04.2015 - 10:42
İZMİR - Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu seçimlerin büyük yeri olacağına dikkat çeken Nasır, teşkilatların bir arada çalışarak Türkiye'nin bugünkü noktaya gelmesinde önemli rol oynadığını söyledi.
"Sayın liderimizin başlattığı hareketle, Türkiye bugün bu noktaya yükseldi" diyen Necip Nasır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz de teşkilatlanmalar olarak ona destek vermeliyiz. Torbalı ve Selçuk ilçelerimizin kahramanı sizlersiniz. Biz bu ilçe belediyeleri İzmir'i kendilerine kale yapan yerlerden aldık. Gelinen süreçte de 17 - 25 Aralık'ta yaratılmak istenen algıyı herkes biliyor. Türkiye ve özellikle İzmir bu sürecin ne amaçla yapıldığını biliyor ve artık buna alet olmuyor"



7 Haziran'dan sonra İzmir'de değişim başlayacak...
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 15 Nisan'da açıkladığı 'Yeni Türkiye Sözleşmesi'nin Türkiye için milat olduğunun altını çizen Necip Nasır, "7 Haziran'a kadar kenetlenirsek, 2002 yılından bu yana yapılanları anlatabilirsek, İzmir'de değişim başlar. Ülkemizin geleceği de teminat altına alınır. Ben Selçuk ve Torbalı'nın bu seçimlerde de tarih yazacağına inanıyorum. Sizlerden aldığımız sinerjiyle İzmir'de seçimi kazanacağız" diye konuştu.

İzmir parlayan bir elmas olacak...
Gittiği ilçelerde sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Necip Nasır, STK'larla ilgili geçmişten bugüne çok mücadele verdiğini söyledi.
STK'larla ilgili üzerine düşeni yıllardır yapmaya çalıştığını kaydeden Nasır şöyle devam etti:
"İzmir aslında elmas gibidir. Ama bu elmasın üzeri biraz tozlu. Küçücük bir dokunuşla, elmasın üzerindeki tozu atıp İzmir'i parlatacağız. Bunu da STK'larla birlikte yapacağız. İzmir inşaat sektörü anlamında alternatif üretmeyen, kendini geliştiremez duruma düştü. Biz somut projelerimizle buradayız. Esnafın içinden gelen biri olarak STK'ların sorunlarını biliyorum, hastalığın düzeltilmesi konusunda Ankara ile sizler arasında köprü olacağım. Kamu yararına olan hiçbir sorun Ankara'dan çözülmeden geri dönmez"
Bir ülkenin varolabilmesi için topa tüfeğe ihtiyacı olmadığını dile getiren Necip Nasır, ekonominin güçlü olmasıyla, bayrak ve toprağın korunabileceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.