Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Delican'dan mevkidaşı CHP'li Yüksel'e 'salon' çıkışı!

AK Partili Delican'dan mevkidaşı CHP'li Yüksel'e 'salon' çıkışı!

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in, geniş çaplı parti örgütü buluşmasını İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirmesine AK Parti cephesinden tepki geldi. AK Partili Delican'dan mevkidaşı CHP'li Yüksel'e 'salon' çıkışı:

  • Ege Postası
  • 09.02.2016 - 11:29
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, mevkidaşı CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel’in parti toplantısını Büyükşehir Belediye Binası’nda yapmasını ‘acemilik’ olarak değerlendirdi.

Delican şunları söyledi;
“Kamu tüzel kişiliği var belediyenin. O salonun kullanım hakkı bellidir. Büyükşehir’le bir anlaşma yaptı mı, yapmadı mı bileme?  Büyükşehir’in bu salonlarını kullanımı belediyelere aittir. Çok amaçlı salon değildir. O toplantının  Büyükşehir’de olması şık olmamış.  CHP’nin buna ihtiyacı da yok … Danışma kurullarımızı her ay yapıyoruz.  İzmir’de otellerin salonları mevcut. Biz oralarda yapıyoruz.  Büyükşehir’deki toplantıya belediye başkanları meclis üyeleri katılsa anlarım ama Parti Meclisi Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, milletvekilleri ve ilçe başkanları da çağrılmış. Bence il başkanı acemilik yapmış.”


KÜÇÜK PARLAMENTO GİBİ
Öte yandan Yüksel, katıldığı TV programında toplantının detaylarıyla ilgili bilgi verdi. Yüksel, “Başarının anahtarı birlikte olmaktan geçer. Bizim PM ve MYK’da güçlü temsil edilmemizin nedeni de budur. İl başkanlığı seçiminden sonra ‘Barış içinde, omuz omuza iktidar mücadelesi vereceğiz’ demiştik. İlçe başkanları, belediye başkanları, PM üyelerimiz ve kurultay üyelerimiz ile toplantı yapmıştık. Kurultaydan sonra bu programları belirlemek için toplantılar yapıyoruz. İlçelere çıkarma yapıyoruz. Geniş çaplı toplantı yaptık. Aslında küçük parlamento gibi oldu Çok önemli konuları gündeme taşıdık. ‘Ben bilirimci’ yaklaşımla değil, ortak akıl arayışıyla konuştu. İzmirliler bize her zaman sahip çıkıyor. Değerlerimiz İzmirlilerle uyuşuyor. İzmirlilere daha çok hizmet etmek istiyoruz. Toplantımızın amacı buydu. Bu toplantılar devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.