Dolar 32,6007
%0.39
Euro 34,8025
%0.2
Altın 2.490,160
%0.23
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Yıldırım'dan şok bürokrasi çıkışı

AK Partili Yıldırım'dan şok bürokrasi çıkışı

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı'nın kahvaltısında konuşan İlçe Başkanı Temel Yıldırım, ilçedeki eğitim bürokrasisini yerden yere vurdu. TEOG sonuçlarını eleştiren Yıldırım, Konak'ın, 28'inci sırada yer almasını sert dille eleştirirken, "Konak bürokratlar için yan gelip yatma, tatil yapma ve ego tatmini yeri değil"dedi. AK Partili Yıldırım'dan şok bürokrasi çıkışı

  • Ege Postası
  • 07.02.2016 - 16:55
AK Parti Konak İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları kahvaltıda bir araya geldi. Güzelyalı’da düzenlenen organizasyona AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, Ak Parti Konak Gençlik kolları Başkanı Kemal Kınak, İlçe yönetimi ve yüze yakın gençlik kolları üyesi katıldı. Kahvaltılı toplantıya Konak’ın TEOG sınavında başarı sıralamasında İzmir’in 30 ilçesi arasında 28. sırada yer alması damgasını vurdu.

Konaklı gençlerle buluşan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Konak’ta eğitimden spora, kültürden sanata kadar gençlerin sıkıntılarına değindi. Eğitim bürokrasisine seslenen Yıldırım, TEOG sonuçlarının kabul edilemez olduğuna dikkat çekti. Bu yıl itibariyle yeni hedefler koymaları gerektiğini belirten Yıldırım, kısa vadede atılacak adımlar ile ilçenin başarı sırlamasında 28. sıradan 15 basamak yükseleceğini, 5 yıl içerisinde ise Konak’ın İzmir genelinde en başarılı ilk 3 ilçe arasında olacağını belirtti. Konak’ın TEOG’daki başarısızlığının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Şehrin kalbi eğitimde bu kadar geri kalamaz. İlçe bürokrasisinin en üstünden en altına kadar bu başarısızlıkta kimin payı varsa, herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli ve başarının gelmesi için çözüm bulmalıdır. Konak, bürokratlar için yan gelip yatma, tatil yapma ve ego tatmini yeri değildir. Kentin merkezini yönetenler bunun heyecanını hissetmeli ve sorumluluğunu duymalıdır” dedi.


YARDIMLAR DAHA AKTİF OLMALI
Konak’taki dar gelirli ve yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında daha aktif olunması gerektiğini altını çizen Yıldırım, “Özellikle kömür dağıtımının kış aylarında tamamlanması gerekiyor. Bu yüzden ilçeyle yaşayan, ilçenin sorunlarını kendisine dert edinen bürokrasiye ihtiyacımız var. Bu tarz konularda duyarlılık bekliyoruz. İlçedeki sorunların her platformda takipçisi olacağız. Konak’ta yaşayanlar sahipsiz ve çaresiz değildir. AK Parti her zaman elini taşın altına koyarak daha yaşanır bir Konak için çabalarını sürdürecektir” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.