Dolar 32,5547
%0.21
Euro 34,9466
%-0.07
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Ödemiş'te zorunlu değişim: Başkan adayı belli oldu!

AK Parti Ödemiş'te zorunlu değişim: Başkan adayı belli oldu!

AK Parti İzmir’de ilçe kongreleri sürerken, bir yandan başkan adayları da belli olmaya devam ediyor. AK Parti’nin yerel seçimlerde kazandığı 6 ilçe arasında olan Ödemiş’te ilçe başkanı Ali Hadim’in milletvekilliği adaylığı düşünmesi nedeniyle değişim yaşanacak. İl Başkanlığı, Ankara’ya çağrılan 3 isim arasında olan ilçe yöneticisi Halil Demir'de karar kıldı. Demir kongreye tek aday olarak girecek.

  • Ege Postası
  • 22.11.2014 - 21:24
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’de Beşinci Olağan Kongre Takvimi işliyor. İzmir’de delege seçimleri tamamlanırken ilçe kongrelerinin startı verildi. Bayındır, Kemalpaşa, Tire ve Karşıyaka’da ilçe kongreleri yapıldı.

Genel Merkezin talimatı doğrultusunda ilçe kongreleri tek adayla yapılırken, başkan adayı belli olmayan ilçelere yönelik çalışmalar devam ediyor.

DEMİR'DE KARAR KILINDI
İlçe başkan adayı belli olan ilçelerden biri de Ödemiş oldu. Yerel seçimlerde kazanılan 6 ilçeden biri olan Ödemiş’te ilçe başkanlığında değişim yaşanacak. Y
erel seçimlerde kazanılan ilçelerde mevcut başkanlarla yola devam etme niyetinde olan il başkanlığı, Ödemiş’te zorunlu değişime gitti. İlçe başkanlığı görevini yürüten Ali Hadim milletvekilliği aday adaylığını düşündüğü için yeni dönemde “yokum” dedi. Uzun süren istişareler sonucunda Ankara’ya Muhammet Şen, Halil Demir, Şerif Delibalta çağrılmıştı. Ödemiş'te 30 Kasım’da yapılacak olan kongre öncesi aday belli oldu. İl Başkanlığı Halil Demir’de karar kıldı. Demir son ilçe kongresinde ilçe yönetimine girmişti.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.