Dolar 32,5980
%0.38
Euro 34,8685
%0.39
Altın 2.494,900
%0.42
Bist-100 9.597,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
107 ekrandan iktidar mesajı

107 ekrandan iktidar mesajı

İstanbul’da partisinin Umut Gönüllüleri Eğitim Programı'na katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon, Ankara ve İzmir il başkanları ile uydu bağlantısıyla konuştu. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen bağlantıda İl Başkanı Ali Engin, “Umudumuzu her geçen gün büyütmek zorundayız. Atatürk’ün Türkiye’sini yapmak zorundayız. Genel Başkanım İzmir sizi Başbakan yapmak için hazır. CHP'yi, iktidar yapacağız" dedi. Kılıçdaroğlu “İzmir’e güvenim tam” derken, konuşması Cumhuriyet Meydanı’nda 107 ekran LCD televizyondan partililere izlettirildi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2014 - 12:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da partisinin Umut Gönüllüleri Eğitim Programı'na katıldı. Kısa bir açılış konuşması yapan Kılıçdaroğlu, "Tek amacımız var gülümseyen Türkiye! Geleceğe umutla bakmalıyız. Bunun zor olduğunu biliyorum, önümüzde ciddi engeller olduğunu da biliyoruz. Ama yapacağız"  dedi.

CHP lideri İstanbul'daki kısa konuşmasının ardından Trabzon, Ankara ve İzmir il başkanlarıyla uydu bağlantısı aracılığıyla konuştu.

İzmir’le yapılan bağlantı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Alanda CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,İzmir milletvekilleri Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, il yöneticileri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer hazır bulundu.


ENGİN: SÖZ VERİYORUZ
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin konuşmasında, “Umudumuzu her geçen gün büyütmek zorundayız. Atatürk’ün Türkiye’sini yapmak zorundayız. Ülkenin itibarını yeniden yükseltmek zorundayız. Fabrikalar yeniden çalışmak zorunda. Tarlalar yeniden ekilmek zorunda. Bu nedenlerle umutlarımızı büyütmek zorundayız. İzmir sizi Başbakan yapmak için hazır Genel Başkanım…CHP’yi iktidar yapmak için hazırız. İzmir olarak hep sokakta olacağız çalışacağız size söz veriyoruz” dedi. Partililer “Başbakan Kemal” sloganları attı.

KOCAOĞLU’NA SELAM GÖNDERDİ
Engin’in sözlerinin ardından CHP Lideri, Cumhuriyet Meydanı’ndaki kalabalığa seslendi. İzmir’e güveninin tam olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “ Yalnız İzmir’de, İstanbul’da, Ankara’da değil 81 ilde umudumuzu yüksek tutmalıyız. Ülkeyi çağdaş uygarlığa taşıyabilmenin tek adresi CHP” dedi. Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da selam gönderdi.

EKRAN ŞAŞIRTTI
Alanda kurulan video bağlantısında uzun süre sorun yaşandı. Yetkililer arızayı gidermek için uğraştı. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının 107 ekran LCD televizyondan alandaki partililere izlettirilmesi “Organizasyon eksik kaldı” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

CHP, 200 bin kişilik gönüllü ordusu kurmayı hedefliyor. 3 bin 300 eğitmen, gönüllülere iknanın psikolojik eğitimi, zaman yönetimi, algı yönetimi, iletişim teknikleri, telefonda konuşma teknikleri ve beden dili eğitimi verecek. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.