Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de bayram havası

AK Parti İzmir’de bayram havası

Cumhurbaşkanı Erdoğan 64. kabineyi onaylamasının ardından, Başbakan Davutoğu yeni kabineyi açıkladı. 1 Kasım’da AK Parti’den İzmir Milletvekili seçilen Binali Yıldırım, yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı oldu. Yıldırım’ın kabinede yer alması AK Parti İzmir’de sevinçle karşılandı. AK Parti İzmir’de bayram havası

  • Ege Postası
  • 24.11.2015 - 17:21
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yeni kabine açıklandı. AK Parti İzmir’den 3 Bakan talebinde bulunmuştu. Hükümette ise İzmir’den Milletvekili Binali Yıldırım Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak yer aldı. Yıldırım’ın yeniden bakan olarak kabinede yer alması İzmir’de ‘efsane geri döndü’ şeklinde yorumlandı.

DELİCAN: GURUR DUYUYORUZ
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Bizim için Binali Bey'in olması bizim için büyük bir onurdur. Türkiye'nin en uzun soluklu ve en büyük bütçeli bakanlığını yöneten Binali Yıldırım yeniden bu bakanlıkta birçok hizmete imza atacaktır. Gurur duyuyoruz ve tebrik ediyoruz" dedi.

DOĞAN: İZMİR HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK
AK Parti İzmir’de Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak seçim çalışmalarını koordine eden İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Kabinenizin ülkemize milletimize İzmir’e hayırlı olasını diliyoruz. Kabinemiz güçlü isimlerden oluşuyor. Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacak kabine ve önemlisi de Türkiye’nin en çalışkan en uzun soluklu ve en başarılı bakanlarından olan bütün Türkiye’yi otoyollar, duble yollar, hava alanları ve limanlarla donatan Binali Yıldırım Bakanımızın İzmir’den milletvekili olması sıfatıyla İzmir’e olan ilgilisi devam edecek İzmir yatırımlardan eskiden olduğu gibi şimdi de hak ettiği payı alacaktır. İzmir’den 8 milletvekilimiz var 8’i bakan olacak kapasitede ancak kısmet yıldırımaymış hayırlı olsun diyoruz” dedi.
 
SÜREKLİ: EFSANE GERİ DÖNDÜ
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “İzmir’e hayırlı olsun. Türkiye’ye hayırlı olsun. Efsane geri döndü. Binali Bey’in Türkiye’ye İzmir’e çok büyük hizmetleri oldu. Hizmetleri devam ediyordu. Yine devam eden projelerin başında hizmetine devam edecek. Biz İzmirliler olarak çok mutluyuz çok memnunuz. 35 projeyi tamamlayacak ve yeni projeleri de ilave olacak” şeklinde konuştu.
 
KAYA: DURMAK YOK YOLA DEVAM
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “64. Hükümetin memleketimize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Kabinede görev alan herkesi yürekten tebrik ediyorum. AK Parti, bugüne kadar kurduğu tüm hükümetlerde birbirinden değerli isimlere yer vermiştir. Yeni hükümetimizde de çok kıymetli isimler var. Kabinemizde yer alan değerli isimlerin her biri, millete ve memlekete hizmeti sevda bilen, Büyük Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş isimler. Türkiye, geleceğe olan yürüyüşüne devam edecek. AK Parti, hükümetiyle, milletvekilleri ve teşkilatlarıyla yine milletimizin emrinde olacak. Bu vesileyle, Türkiye'nin güçlü ve lider ülke olma idealini şiar edinen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız Binali Yıldırım'ın kabinede yer alması da özellikle bir İzmirli olarak bizlerin ziyadesiyle sevinmesine neden olmuştur. Hizmetleriyle efsane olan, ülkemizde büyük eserlere imza atan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım hizmetlerine devam edecek. Durmak yok, yola devam” açıklamasında bulundu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.