Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'in eski patronu Akay, İzmir adayı Bakan Eroğlu'ndan ne talep edecek'

AK Parti İzmir'in eski patronu Akay, İzmir adayı Bakan Eroğlu'ndan ne talep edecek'

41 ay AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğunda oturan ancak milletvekili adayı gösterilmeyen Ömer Cihat Akay, cumartesi günü kente gelecek olan İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşecek. Akay, Eroğlu’ndan saha ekibinde yer almak istediğini iletecek. Ege Postası’na konuşan Akay, “Adayların yanında popüler tanınmış isimlerin olmaması yönünde temenni kararı var. O yüzden Bakanımızın ekibinde yer almam daha doğru olur. Cumartesi günü İzmir’e gelecek ve kendisiyle konuşacağım. Kenti, teşkilatı iyi tanıyan biriyim. Bakanımıza katkım olur” dedi. Aday olamayan Akay, Bakan Eroğlu'yla görüşecek

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 16:08
SERCAN AVCI/HABER SERİVİSİ - AK Parti İzmir’de milletvekili adayları, 18 Nisan Cumartesi günü Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenecek tanıtım toplantısıyla sahaya inecek. İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kente aday olarak ilk kez cumartesi günü gelecek ve hızlı bir şekilde alan çalışmalarına başlayacak.

AKAY BAKAN’DAN GÖREV İSTEYECEK
Ankara’da İzmir milletvekili adaylarıyla bir araya gelen ve seçim stratejisine yönelik mesajlar veren Eroğlu, aday olmayı başaramayanların sürece dahil edilmesini istemişti. Partide 41 ay il başkanlığı yapan, milletvekili aday listesinde olmaması sürpriz olarak nitelendirilen il eski Başkanı Ömer Cihat Akay, cumartesi günü kentte gelecek olan Bakan Eroğlu’yla bir araya gelecek. Kenti ve teşkilatı yakından tanıyan Akay, Eroğlu’ndan görev talep edecek. Aray,  Eroğlu’yla birlikte alan çalışmalarında yer alıp, Bakan’a destek olmak istediğini söyleyecek.

KENTİ VE TEŞKİLATI TANIYORUM
Ege Postası’na konuşan Akay, “ Milletvekili adayı oldum, listelerde yer almadım. Küsmek darılmak yok. 41 ay il başkanlığı yaptım. Şimdi sade bir üye olarak partime hizmet etmeye devam etmek istiyorum.  Adayların yanında popüler tanınmış isimlerin olmaması yönünde temenni kararı var. Ben de alan çalışmalarında aktif görev almak istiyorum.  Adayları geri planda bırakmak istemem. O yüzden  Bakanımızın ekibinde yer almam daha doğru olur. Cumartesi günü İzmir’e gelecek ve kendisiyle konuşacağım. Kentin her noktasını çok iyi bilen, teşkilatı iyi tanıyan biriyim. Bakanımızla birlikte seçim maratonunda yer almak istiyorum. Diğer adaylarda destek isterse seve seve olurum” dedi.

İKİLİ AÇIK MİKROFON ŞOKU YAŞAMIŞTI
Mayıs 2013’te Eroğlu ve Akay, açık mikrofon şoku yaşamıştı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Buca’daki Yörük Şenliği’nde yaşanan elektrik kesintisini, kentte bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyareti sırasında kameraların önünde anlatmış, Akay ve Bakan Eroğlu arasında önlerinde üç televizyon mikrofonunun açık olduğu bir ortamda ki diyalog ikiliyi zor durumda bırakmıştı. Eroğlu, Akay’a, elektrikleri kestirdiği iddia edilen Buca Belediyesi eski Başkanı Ercan Tatı’ya işaret ederek “Tesisi alın elinden, kesin cezayı" demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.