Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de iki ilçede daha aday belli oldu!

AK Parti İzmir'de iki ilçede daha aday belli oldu!

İlçe kongrelerini tek adaylı yapan AK Parti’de, iki ilçede daha aday belli oldu. Parti Aliağa’da ve Selçuk'ta yola mevcut başkanlarla devam edecek.

  • Ege Postası
  • 16.12.2014 - 17:48
EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de beşinci olağan kongre takvimi işlerken, Bayındır, Kemalpaşa, Tire, Dikili, Kınık, Bergama, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Ödemiş, Beydağ, Torbalı,Menderes, Balçova, Narlıdere, Konak, Çeşme ve Karaburun ilçe kongreleri tamamlandı. 28 Aralık’a kadar geriye kalan 12 ilçede ( Aliağa, Foça, Bayraklı, Bornova, Kiraz, Güzelbahçe,Seferihisar, Urla, Gaziemir, Buca, Selçuk, Karabağlar) seçim yapılacak. Genel merkezin talimatıyla kongreler tek adaylı yapılırken, iki ilçede daha aday belli oldu.

ALİAĞA'DA AKBULUT
Cumartesi günü sandığın kurulacağı Aliağa’da yola mevcut başkan Yaşar Akbulut’la devam edilecek.Akbulut, yerel seçimlerde meclis üyesi aday adaylığı için görevinden istifa eden Kazım Ulaş’ın yerine ilçe başkanlığı koltuğuna oturmuştu. Süreçte Aliağa’dan Ankara’ya kimse çağrılmamıştı.

SELÇUK'TA YEŞİLÇİMEN
Yerel seçimlerde AK Parti'nin kazandığı 6 ilçe arasında olan Selçuk'ta yola mevcut başkan Sema Yeşilçimen'le devam edilecek.

AK Parti’de 2 ilçede (Foça, Buca) aday tebliği henüz yapılmadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.