Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı AK Parti karıştı: Bizi bir yemeğe mi sattın

Bayraklı AK Parti karıştı: Bizi bir yemeğe mi sattın

​21 Aralık’ta yapılacak Bayraklı ilçe kongresinde, mevcut İlçe Başkanı Yakup Gülcan’a karşı aday olacağını açıklayan Metin Fitöz’ün, İl Başkanı Bülent Delican ile görüştükten sonra adaylıktan çekilmesi ilçede ortalığı karıştırdı.

  • Ege Postası
  • 16.12.2014 - 11:26
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, geçtiğimiz günlerde kendi twitter hesabından “Bayraklı’da Yakup Gülcan ile devam ediyoruz” demesinin ardından gelen tepkiler üzerine attığı tweeti geri çekmek zorunda kalmıştı. Dün İlçe Başkanlığı'na aday olan Metin Fitöz ve İlçe Başkanı Yakup Gülcan ile bir araya gelen Delican, ikili ile görüştükten sonra twitter adresinden yaptığı yeni açıklamada teşkilatın Bayraklı’da yola mevcut başkan Yakup Gülcan’la gideceğini duyurdu. Delican mesajında, ‘‘Bayraklı ilçemizde Av.Yakup Gülcan ile kongreye gidiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

''AK PARTİ BAYRAKLI'DA ADAY KRİZİNE NOKTA!''HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Delican’ın Twitter hesabından yaptığı bu açıklamadan sonra Bayraklı’da Metin Fitöz ile hareket eden grubun üyeleri arasında sert tartışma yaşandı. Telefon ile Fitöz’ü arayanlar tepki gösterdi. Mevcut İlçe Başkanı Yakup Gülcan’a muhalif olan isimler, destekledikleri Metin Fitöz'ü arayarak, “Madem çekilecektin neden bizi bu yola soktu? Pazarlık yapmak için mi kullandın biz? Bize şeref sözü verdin ne oldu o sözler? Bizi neden yarı yolda bıraktın" sözleriyle tepkilerini dile getirdi. Bunun üzerine Başkan adayı Metin Fitöz,”Hafta sonu Süleyman Soylu gelecek.Onunla birlikte yemek yiyeceğiz” demesi üzerine partililer “Sen bizi bir yemeğe mi sattın” diyerek eleştirilerini sürdürdü. Partililerin yakın zamanda toplanarak istifa edebilecekleri ifade edildi.
 


DELİCAN'IN TWEETİ 
AK Parti İl Başkanı Delican Twitter adresinden yaptığı açıklamada teşkilatın Bayraklı’da yola mevcut başkan Yakup Gülcan’la gideceğini duyurdu. Delican mesajında, ‘‘Bayraklı ilçemizde Av.Yakup Gülcan ile kongreye gidiyoruz.Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.
Gülcan’ın 21 Aralık Pazar günü saat 12’de gerçekleştirilecek AK Parti Bayraklı kongresine tek aday olarak girecek ve başkan seçilecek.



FİTÖZ VE BİRLİKTE HAREKET ETTİĞİ BAZI İSİMLER AYNI KAREDE
AK Parti İl Başkan’ı Delican’ın, Gülcan’ın adaylığını duyurduğu twitter mesajında Gülcan’la birlikte bir süre önce kongrede aday olacağını açıklayan Metin Fitöz’ün de yer aldığı fotoğrafın paylaşılması dikkat çekti. Delican ardından Fitöz ve ekibinin de yer aldığı bir fotoğraf paylaşarak, ‘‘Bayraklı’da kardeşlik içerisinde kol kola kongreye gidiyoruz’’ mesajıyla krize nokta koyulduğunu duyurdu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.