Dolar 32,2699
%0.09
Euro 34,8022
%0
Altın 2.455,350
%0.94
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
75. Yıl’a dört dörtlük tesis

75. Yıl’a dört dörtlük tesis

Bayraklı Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi’nde dört dörtlük bir kültür tesisi yaratmak için çalışmalara başladı.

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 11:51
İZMİR- İçinde düğün salonu, kurs merkezleri ve semt merkezinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezi 1200 metrekare bir alan üzerine kurulacak. Başkan Hasan Karabağ, 75. Yıl Muhtarı Selma Tortoç ile alt yapı çalışmalarını yerinde görmek üzere sabah saatlerinde çalışmanın yapıldığı alana geldi. 

Teşekkür ederiz

Çalışmaları yerinde izleyen Başkan Karabağ yetkililerden bilgi aldı. Başkan Hasan Karabağ’ın 75. Yıl Mahallesi’ne birçok yatırımı olduğuna dikkat çeken Muhtar Selma Tortoç, “Kültür Merkezi ile birlikte 75. Yıl Mahallesi’nde yapılacak meslek ve hobi kurs çalışmalarını bu merkezde rahatlıkla verebiliriz. Söz verdi ve başlattı, Başkan Hasan Karabağ başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.



Her mahallede bir çalışma var

“Bu yıl 11 noktada şantiyemiz var” diyerek yatırıma hız verdiklerinin dikkatini çeken Başkan Karabağ, “3 mahallede kilitli parke altyapı çalışması yapıyoruz. Nafiz Gürman pazaryeri çalışması devam ediyor. Adalet Mahallesi pazaryeri çalışmasına başlıyoruz. Doğançay Spor Tesisi başladı. Mansuroğlu Mahallesi’nde bir otopark çalışması var. Burada 75. Yıl Mahallesi’nde Kültür Merkezi için ilk kazmayı vurduk. Akabinde 3 parkın çalışması var. Merkezde Bayraklı Belediyesi

Hizmet Binası inşaatı devam ediyor.

75. Yıl Mahallesi’nin sırtlarda manzarası güzel bir mahalle olduğunu kaydeden Karabağ mahallenin kültürel etkinlikleri ve ses izolasyonu yapılacak düğün salonunu içinde bulunduran kültür merkezine kavuşacaklarını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.