Dolar 32,1991
%-0.01
Euro 34,9865
%-0.06
Altın 2.512,670
%0.48
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Kardeşi ile küs“ haberlerini yargıya taşıyor

“Kardeşi ile küs“ haberlerini yargıya taşıyor

2 kişiye mezar olan Konak Belediyesi Çöp kamyonu kazasından tek kurtulan kişi olan Kemal Koşak kazanın yaralarını sarmaya çalışıyor. Aracı kullanan ve kazada can veren kardeşi Erkan Koşak'la küs olduğu için cenazesine katılmadığı yönünde haberler yayılandığını söyleyen Kemal Koşak, 'Allah o insanlara da aynı acıyı yaşatsın ki, benim ne çektiğimi anlasınlar. O haberleri yapanlarla yargı önünde hesaplaşacağım' dedi

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 09:31
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ Haber servisi - Geçtiğimiz hafta içinde İzmir'i yasa boğan kazada Konak Belediyesi çöp kamyonu Karataş Semti Adile Naşit Parkı yakınlarında frenleri patladığı için 5 metrelik apartman boşluğuna düşmüş, kazada 2 kişi can vermiş, 1 kişi yaralı olarak kurtulmuştu. Araçtan son anda atlayarak hayatta kalmayı başaran Kemal Koşak aynı kazada kardeşi Erkan Koşak'la mesai arkadaşı Kadir Ercan'ın ölüm haberiyle sarsılmıştı. Kafatasında çatlak olan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kemal Koşak'ın acısını arttıran gelişmeyse, kardeşinin cenaze namazına katılmadığı için, 'küs oldukları için cenazeye katılmadı' yönünde medyada yer alan haberler oldu.

BEN HASTANEDE KENDİMİ BİLMEDEN YATARKEN...

'Ben kaza sonrası kendimi kaybetmişim. Hastaneye nasıl gittim, kim götürdü farkında bile değilim. Yapılan iğneler nedeniyle kendime gelmem uzun sürdü' hatırlatmasında bulunan Kemal Koşak, 'kardeşimin cenazesine isteyerek katılmamamışım gibi haberler yapılmış. O haberleri yapanları Allah'a havale ediyorum. Allah onların bana çektirdikleri acıyı onlara da çektirsin istiyorum. Ben kendimi bilmeden yatarken cenazeye nasıl katılayım. İnsan düşmanının cezasesine bile katılır. 7 yıldır kardeşimle küs olduğumu iddia edenler bunu nasıl söyleyebiliyor, neye dayanarak söyleyebiliyor anlamadım. Biz Erzurumluyuz. Bizim orda 'ölmüş olandan Şeytan bile elini çeker' derler. Bu haberleri yapanların hiç mi vicdanı yok. Benim gibi sıradan bir insandan ne istediler' diye konuştu.

YARGIDA HESAPLAŞACAĞIZ

29 Temmuz'da kontrole gideceğini, kafatasında çatlak ve vücudunun çeşitli yerlerinde darbeye dayalı ezilmeler olduğunu belirten Kemal Koşak, 'savcılığın raporlarını bekliyorum. O raporlar çıksın ilk yapacağım şey benim ve kardeşim hakkında 'küslerdi' haberini yapanlara karşı hukuk mücadelesi vermek olacak. Yargı önünde sonuna kadar gideceğimden herkes emin olsun' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.