Dolar 32,2819
%0.02
Euro 35,0407
%-0.13
Altın 2.474,820
%0.35
Bist-100 10.512,00
%1.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
20 ilde 'paralel' operasyon çok sayıda gözaltı var

20 ilde 'paralel' operasyon çok sayıda gözaltı var

Emniyetteki "yasadışı dinleme" iddialarına yönelik bu kez Ankara merkezli operasyon başlatıldı.Ankara merkezli operasyon 20 ilde eş zamanlı gerçekleştirildi, 40 kişi gözaltına alındı. Daha önceki bir çok operasyonu olmadan önce yazan 'Fuat Avni' dün akşam attığı tweetlerle bu sabah olacakları yine yazdı.

  • Ege Postası
  • 25.02.2015 - 11:55
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca emniyetteki “paralel yapıya” yönelik usulsüz dinleme iddiasıyla Ankara merkezli yaklaşık 20 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. Bolu, Düzce, Konya, Hakkari ve Diyarbakır'ın da aralarında bulunduğu illerde şu ana kadar yakalama kararı bulunan 54 kişiden 40'ı gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar Ankara Devlet Demiryolları Hastanesi'nde muayeneden geçirildi. Operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. 

DİYARBAKIR'DA İKİ POLİSE GÖZALTI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Emniyetteki paralel yapı ve usulsüz dinleme iddialarına ilişkin düzenlenen operasyon kapsamında Diyarbakır'da 2 polis memuru gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince evlerinden gözaltına alınan polis memurları A.A. ve S.İ. sağlık raporu aldırılmasının ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin gerekli işlemler yapıldıktan sonra gün içerisinde Ankara'ya götürülecekleri bildirildi.

FUAT AVNİ YİNE BİLDİ
Daha önceki bir çok operasyonu yapılmadan önce Twitter'da duyuran Fuat Avni, dün akşam tweet atarak bu sabah yapılan gözaltıları yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.