Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
13 Kaymakamın görev yerleri değişti!: Bürokraside deprem

13 Kaymakamın görev yerleri değişti!: Bürokraside deprem

Yeni düzenlemeye göre İzmir'e vali yardımcısı olarak; İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Özgür Öneği, Muğla Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Politika ve Projeleri Daire Başkanı Raşit Zengin ve Denizli Vali Yardımcısı Erol Türkmen atandı.İzmir Vali yardımcısı İsmail Kaya, Burdur Vali Yardımcılığı'na, İbrahim Ballı ise Aydın Vali Yardımcılığı'na atandı. 13 Kaymakamın görev yerleri değişti!

  • Ege Postası
  • 28.06.2015 - 14:00
Kaymakamlarda görev değişimi
Karabağlar Kaymakamı Menmet Sadık Tunç Konya Vali Yardımcılığı'na atandı. Yerine Hukuk Müşaviri Muammer Sönmez getirildi.

Konak Kaymakamı Ahmet Ünal, İstanbul'a vali yardımcılığına İzmir'e vali yardımcısı olarak atandı, yerine İstanbul Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek getirildi.

Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı Kayseri Vali Yardımcılığı'na atandı, yerine Hatay Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler getirildi.

Bornova Kaymakamı Kadri Canan Muğla Vali yardımcılığı'na atandı yerine Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğal getirildi.

Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu Adana Seyhan Kaymakamlığına atandı, yerine Kocaeli Vali Yardımcısı Fecri Ferit Çelik getirildi.

Narlıdere Kaymakamı Ali Osman Canbaba İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atandı, yerine Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi getirildi.

Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel Çatalca Kaymakamlığına atandı, yerine Mersin Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran getirildi.

Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü Gaziantep Vali Yardımcılığı'na atandı, yerine Çanakkale Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü getirildi.

Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu Aydın- Söke Kaymakamılığına atandı, yerine Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Ufuk Hasçakal getirildi.

Tire Kaymakamı Mehmet Usta Konya Vali Yardımcılığı'na atandı, yerine Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer getirildi.

Kiraz Kaymakamı Metin Demirel Isparta vali yardımcılığına atandı, yerine Şırnak Vali Yardımcısı Mustafa Akgül getirildi

Menemen Kaymakamı Mustafa Güldal Trabzon Vali Yardımcılığı'na atandı yerine Antalya Vali Yardımcısı Gülistan Yiğit getirildi.

Bergama Kaymakamlığı görevine ise Afyon Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan getirildi.

İzmir'in İlk kadın kaymakamı İstanbul'a ilk kadın kaymakam olarak gitti
Malatya Vali Yardımcısı iken kaymakamlar kararnamesiyle 4 yıl önce Çeşme'ye atanan İzmir'in ilk ve tek kadın Kaymakamı inci sezer Becel, İstanbul'un ilk ve tek kadın kaymakamı olarak Çatalca'ya atandı.

İnci Sezer Becel, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden birisine atandığıda farkında ve bilincinde olarak Çeşme'ye gelmiştim. Herkesin rüyasını süsleyen bir yerde görev yapmak nasip oldu. İnşallah bu süre zarfında Çeşmelilere ve Çeşmeli hemşehrilerimize faydalı olabilecek icraatlarda bulunduk. imkan ve ortam içinde İzmir'de çalıştığım sürece gösterilen destek için teşekkür ederim 'dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.