Dolar 32,4680
%0.14
Euro 34,7419
%-0.17
Altın 2.423,840
%-0.46
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sağanak nedeniyle AVM'nin tavanı çöktü: Yaralılar var...

İzmir'de sağanak nedeniyle AVM'nin tavanı çöktü: Yaralılar var...

Öğleden sonra başlayan gök gürültülü ve sağanak yağışa teslim olan İzmir'de Çiğli Kipa’nın depo bölümünün tavanı çöktü. 2 vatandaşın yaralandığı öğrenilirken, olay sonrası paniğin yaşandığı alışveriş merkezi boşaltıldı. AVM'nin tavanı çöktü, yaralılar var...

  • Ege Postası
  • 27.06.2015 - 15:55
EGEPOSTASI - HABER SERVİSİ/ Öğleden sonra başlayan gök gürültülü ve sağanak yağışa teslim olan İzmir'de Çiğli Kipa’nın depo bölümünün tavanı çöktü. Yaşanan olay nedeniyle tedbir amaçlı tüm vatandaşlar binadan tahliye edildi. AVM'de bulunan vatandaşların büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre aşırı yağışın etkisiyle çöken tavan vatandaşların yaralanmasına neden olurken bazı vatandaşlar da otoparkta mahsur kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. 

Yağmur ve fırtınanın etkisiyle büyük bir gürültüyle çatının çökmesiyle panik yaşandığı, 2 kişinin kaçarken düşerek yaralandığı bildirildi. Belediye ekipleri depo bölümünde çöken çatının altında insan olup olmadığının belirlenmesi için müdahale etti. 

Kentte öğleden sonra etkili olan sağanak sırasında, Çiğli'deki bir alışveriş merkezinin arkasındaki depo bölümünün çatısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Çökme sonrası görevlilerin depo bölümünden mağazaya kaçması, bağrışmalara ve paniğe neden oldu.

İKİ KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Alışveriş merkezi boşaltılırken, çöken çatıdan düşen saç parçalarından yaralandığı belirlenen 2 kişi ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


AVM'deki tüm mağazaların tedbir amaçlı kapatıldığı ve tadilat için bir süre hizmet veremeyeceği öğrenildi.

Yağmur İzmir'i vurdu.... İzmir merkezi, Torbalı, Kemalpaşa ilçelerinde öğleden sonra gökgürültülü sağanak başladı. Karşıyaka, Alsancak, Konak gibi bölgelerdeki dolu yağışı da günlük yaşamı ve trafiği olumsuz etkiledi.

VATANDAŞA YAĞIŞ UYARISI

Yetkililer, kuvvetli yağışın yıldırım, dolu, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınaya neden olacağını tahmin ettiklerini vurgulayarak, vatandaşların ve ilgililerin olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.









 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.