Dolar 32,3684
%-0.21
Euro 34,7499
%0.03
Altın 2.434,670
%-0.16
Bist-100 10.048,00
%1.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Biz bir bütünüz'

"Biz bir bütünüz"

ANADOLU Down Sendromu Derneği ve Batman Down Sendromlu Melekler Derneği Üyeleri'nin ziyaret ettiği Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, "Geleceğimizi inşa edecek bütün çocuklarımıza, gençlerimize destek olmalıyız. Biz bir bütünüz" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2015 - 15:22
Anadolu Down Sendromu Derneği Başkanı Dr. Mustafa Erdek, Batman Down Sendromlu Melekler Derneği Başkan Yardımcısı Güler Yunay, down sendromlu çocuklar ve aileleri İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki AK Partili Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'yı ziyaret etti. Anadolu Down Sendromu Derneği Başkanı Erdek, oğlu Tolga Erdek'in Türkiye Yüzme Şampiyonaları'nda çeşitli yıllarda farklı dereceler ile atletizm dalında da altın ve gümüş madalya kazandığını söyleyerek down sendromunun hiçbir başarıya engel almadığını ifade etti. 

Başkan Bakıcı, down sendromlu çocukların da diğer çocuklar gibi kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, "Down sendromlu çocuklarımıza destek olmamız lazım. Geleceğimizi inşa edecek bütün çocuklarımıza, gençlerimize destek olmalıyız. Dolayısıyla biz bütünüz. Her yönüyle hep birlikteyiz. Birbirimize kol kanat gereceğiz. İleriye doğru ülkemizi, memleketimizi insanlığı taşıyacağız. Bu görev anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Yüzümüz aydınlığa dönük" dedi. 

Anadolu Down Sendromu Derneği Başkanı Mustafa Erdek, kendisi tarafından kaleme alınan 'Kromozon Akrabalarım' isimli kitap ve bir duvar saatini Başkan Bakıcı'ya hediye etti. Başkan Bakıcı da çocuklara boyama kitabı, velilere ise Selçuk'un tarihini anlatan ajandadan oluşan hediye paketleri sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.