Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’den ‘opera binası’ iddialarına yanıt: Öyle bir şey yok

Soyer’den ‘opera binası’ iddialarına yanıt: Öyle bir şey yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir siyasetinde bir süredir tartışılan ve 2021 yılında bitmesi öngörülmesine rağmen hala inşası tamamlanamayan Opera Binası’na ilişkin ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Binanın tadilatının bitirileceği ifade eden Başkan Soyer, Gücümüz yettiğince yapacağız” derken, binanın yaşlı rehabilitasyon merkezine çevrileceği iddiasına ilişkin de “Öyle bir şey yok” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 25.07.2022 - 14:06

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP ilçe başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantı öncesinde gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

İzmir siyasetinde AK Partili yöneticilerin Büyükşehir’i en çok eleştirdiği konulardan olan Opera Binası’nın akıbetine ilişkin iddialara yanıt veren Başkan Soyer, 11 büyükşehir belediyesinin AK Parti Grup Başkanvekillerinin yaptığı basın açıklamasında kullandığı bazı ifadelere de yanıt verdi.

“GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE YAPACAĞIZ”

İzmir siyasetinde bir süredir yapımına 2018 yılında başlanan ve 2021 yılında bitmesi öngörülen Opera Binası’na ilişkin tartışmalar gündemde. AK Partili yöneticiler, binanın inşasının zamanında tamamlanamamasını eleştirirken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin binanın tamamlanması için yeterli ödeneğinin olmadığını iddia etmişlerdi. AK Parti tarafından yapılan eleştirilerde ayrıca binanın opera binası olarak değil yaşlı rehabilitasyon merkezi olarak kullanılacağı da ileri sürülmüştü.

Opera binasıyla iliği iddialara ilişkin, “Farklı amaçla kullanılması gibi bir şey yok. Gücümüz yettiğince yapacağız” diyen Bakan Soyer, binanın yaşlı rehabilitasyon merkezine çevrileceği iddiasına ilişkin de “Öyle bir şey yok” dedi.

“BAŞKA BİR MEMLEKETTE Mİ YAŞIYORUZ!”

Soyer ayrıca, bugün AK Parti İzmir İl Başkanlığında 11 büyükşehir belediyesinin AK Parti Grup Başkanvekillerinin yaptığı basın açıklamasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin merkezi iktidardan aldığı ödeneğin yüzde 500 arttığı ifadelerine de yanıt verdi ve şunları söyledi; “Yüzde 500! Başka bir memlekette mi yaşıyoruz?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.