Dolar 32,5879
%0.35
Euro 34,7856
%0.15
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den İmamoğlu'na destek mesajı

Soyer'den İmamoğlu'na destek mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde başlattığı teftişin ardından, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı yayınladı. Soyer, ''Yanınızda olmaya, desteğimizi büyütmeye devam edeceğiz''

  • Ege Postası
  • 27.12.2021 - 16:47

EGEPOSTASI - İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) çalışan yüzlerce personelin "terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine" özel teftiş başlatıldığını duyurdu. 

İçişleri'nin başlattığı teftişe CHP'den arka arkaya tepki sesleri yükselirken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den de dikkat çeken bir açıklama geldi.

Soyer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

Soyer, ''Başkanım yolumuz uzun, gelecek günler güzel. Adaletin, hukukun üstünlüğünün siyasete feda edilmeyeceği bir memleketi hep birlikte kuracağız. Yanınızda olmaya, desteğimizi büyütmeye devam edeceğiz…'' ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SENGEL'DEN 'YANINIZDAYIM' MESAJI

Gülüyoruz, nitekim gülmek devrimci bir eylemdir. Ve bu halk 16 milyonun Başkan’ına hep sahip çıkmıştır, sahip çıkacaktır. Dört yapraklı #Yanındayızİmamoğlu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.