Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'ta Sağlık Meslek Yüksekokulu zirvesi

Kınık'ta Sağlık Meslek Yüksekokulu zirvesi

Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş ve Genel Sekreteri Ali Serinoğlu Kınık Belediyesimi ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 11.03.2021 - 09:52

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş ve Genel Sekreteri Ali Serinoğlu, Kınık’ta açılacak olan Sağlık Meslek Yüksekokulunda istişarelerde bulundu.Yer seçimi için alternatif binalara bakıldı. Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş Sağlık Meslek Yüksekokulunun Optisyenlik, Ağız Diş Sağlığı, Ayak Bakım Teknikerliği ve Ortez Protez bölümleriyle ilk olarak başlayacağını ve toplamda sekiz branşta öğrenci alımı yapılacağını açıkladı.

BAŞKAN DOĞRUER'DEN TEŞEKKÜR

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, “Bakırçay Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulunun kurumsal alt yapısı hazırlık noktasında önemli çalışmalara hızla devam ediyoruz. Pandemi sonrası eğitim-öğretim dönemine hazırlanmakta olup Bakırçay Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulunun Kınık’a ve eğitime katkı sağlayacak olmasının da heyecanını yaşıyoruz.Kınık’a Sağlık Meslek Yüksekokulunun açılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız RecepTayip Erdoğan’a, son Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'a, vekillerimize, İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’ye ve Rektörümüz  Prof. Dr. Mustafa Berktaş’a teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.