Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'a 7 adet halı saha daha

Kınık'a 7 adet halı saha daha

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Ankara ziyaretinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile toplantıya katıldı. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında, daha önce yapılan 7 adet halı sahalara ek olarak yeni halı sahaların yapılacağını belirtti.

  • Ege Postası
  • 28.05.2021 - 09:38

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in Anka ziyaretinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığıyla toplantı gerçekleşti. Toplantı da Kınık’a 7 adet halı saha yapılacağı ifade etti. Gerçekleşen toplantıya Kınık ilçe Başkanı Sami Mollaahmet ,Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da katıldı.

Başkan Doğruer, "Daha önce yaptığımız 7 adet halı sahalara ek olarak yapılacak halı sahalar için Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile görüşmeler gerçekleştirdik. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.Dr.Mehmet Kasapoğlu ,AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Bünyamin Bozgeyik' e teşekkür ediyorum. Gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.