Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe Belediyesi’nden ‘Defne’ye Umut ol’ sergisi

Güzelbahçe Belediyesi’nden ‘Defne’ye Umut ol’ sergisi

Güzelbahçe Belediyesi ilçedeki sivil toplum kuruluşları, gönüllü kurs eğitmenleri, sanat atölyeleri ve kooperatifler iş birliyle yeni yıl hediyelik eşya sergisi açtı. Dubai'deki bir hastanede tedavi görmesi planlanan ve halen 10,5 kilogram ağırlığında olan minik Defne'nin tedavisi için de özel bir stant açıldı.

  • Ege Postası
  • 28.12.2021 - 09:16

Bugüne kadar birçok STK ve ünlü ismin kampanyaya destek olduğu öğrenilen minik Defne'nin 13 Ekim'de doğduğunu söyleyen anne Öznur Işıkdere yardımseverlere seslenerek "Gelin hep birlikte çocukluğunu hediye edelim" dedi. SMA savaşçısı Defne bebeğe bir umut için katkı sunacaklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ‘‘Minik Defne'nin, 3 kilo daha alması halinde, tedavisi mümkün olmayacak.

Defne SMA Tip 1'ler kadar güçsüz, Tip 2'ler kadar ise güçlü bir bebek olmadığı için güçlü SMA Tip 1 olarak geçiyor. Kampanyanın % 12'lik dilimi tamamlanmış. Valilik izni Haziran ayında alınmış ve 1 yıl süresi var Defne bebeğin. Burada sanatçılarımız unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi el sanatlarımızı bin bir emek vererek yaşatıp, sergiliyorlar. Onlara ve SMA hastalığı için savaşan birçok bebeğimiz gibi mücadele eden Defne bebeğimize de sahip çıkmamız gerekiyor.

Sevdiklerimize el emeği sergideki hediyeliklerden alarak onları mutlu edelim, Defne bebeğimize umut olalım, yeni yıla sağlıkla, barışla, huzurla ve yeni umutlarla girelim. Tüm halkımızı Güzelbahçe Belediyemizin düğün salonunda açtığımız bu sergiye bekliyoruz. Haydi, siz de gelin ve bir çocuğun umuduna katkıda bulunun’’ dedi. 

Güzelbahçe Belediyesi düğün salonunda 27-28-29 Aralık günlerinde üç gün açık olacak sergi 10-17 saatleri arası açık olacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.