Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’de dikkat çeken önerge: Hilmi Arda için ‘şartlı’ bağış

Gaziemir’de dikkat çeken önerge: Hilmi Arda için ‘şartlı’ bağış

Sık sık yaşanan tartışmalarla gündeme gelen Gaziemir Belediyesi meclis gündeminde dikkat çeken bir önerge yer aldı. Önergede Sarnıç Toplum Merkezinde bulunan Oyun Odasına, odada kullanılmak üzere mobilya, kırtasiye malzemesi, çeşitli kitap ve oyun gereçlerinin bağışlanması önerilirken bağışın şartı olarak ise odaya Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın 2020 yılında vefat eden babası Hilmi Arda’nın adının verilmesi şartı koşuldu.

  • Ege Postası
  • 28.06.2022 - 15:41

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Daha önce kavga boyutuna varan tartışmalarla gündeme gelen Gaziemir Belediye Meclis gündeminde dikkat çeken bir  önerge yer aldı.

Belediyenin Temmuz ayında görülecek meclis toplantısında, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın 2020 yılında vefat eden babası Hilmi Arda’nın adının Sarnıç Toplum Merkezinde bulunan Oyun Odasına verilmesi önergesi meclis gündemine gelecek.

DİKKAT ÇEKEN ‘ŞART’ AYRINTISI

Öte yandan; önergede dikkat çeken husus ise; Hilmi Arda’nın oyun odasına verilmesinin ‘şartıyla’ odaya bağış yapılması oldu.

Meclis gündeminde yer alan önergeye göre; odaya Hilmi Arda’nın adının verilmesi şartı ile bu odada kullanılmak üzere mobilya, kırtasiye malzemesi, çeşitli kitap ve oyun gereçlerinin şartlı bağışlanacak.

İlgili önerge 1 Temmuz’da gerçekleştirilecek meclis oturumunda meclis üyelerine sunulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.