Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da bir yanda sanat bir yanda spor

Foça'da bir yanda sanat bir yanda spor

Foça Belediye Tiyatrosu “Fısıldaşan Replikler” isimli oyunu, Reha Midilli Kültür Merkezinde sahneledi. İlçede ayrıca Karakum Plajı sahili Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen IOM (International One Metre) sınıfı yarışları düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2021 - 15:37

Erdal Dinçer’in Yönetmen ve Behzat Aksu’nun Sahne Amiri olduğu oyunda; Ahmet Mert Aydın, Arzu Demir Yalçın, Burcu Şaylı, Çisem Keklik, Davut Akbaba, Dilek Aydın, Emine Tekin, Eser Dürser, Gizem Gürses Dinçer, Günseli Batı, Hüseyin Çelikten, Nihal Aksu, Orhan Suerdem, Sevim Karayiğit, Songül Akbaba, Şerife Aydın, Tuğçe Elif Topcuoğlu, Ümit Taşlıcalı ve Yakup Yalçın rol aldı.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, “Fısıldaşan Replikler ile tiyatro severlere güzel anlar yaşatan Foça Belediye Tiyatromuza ve Yönetmen Erdal Dinçer’e teşekkür ederim.’’ dedi.

FOÇA KARAKUM SAHİLİNDE RADYO YELKEN YARIŞLARI

Foça Belediyesi Karakum Plajı sahili de Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen IOM (International One Metre) sınıfı yarışlarına sahne oluyor.

Yelken sporunun bir branşı olan Radyo Yelken yarışları, özel dizayn edilmiş uzaktan kumandalı model yelkenli tekneler ile yapılıyor. Bu sınıfta Türkiye’de düzenlenen 3 büyük yarıştan bir tanesi olan Foça etabına; Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin illerinden gelen 12 yarışçı katılıyor.

18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleşen toplam 20 yarışın sonucunda IOM Sınıfı Türkiye Milli Takımına katılacak sporcular belirleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.