Dolar 32,5580
%0.03
Euro 34,8626
%-0.01
Altın 2.430,610
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doktor Başkan hemşirelerin gününü kutladı

Doktor Başkan hemşirelerin gününü kutladı

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, 5 Mayıs ebeler ve 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla önemli hizmetlerde bulunan sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 12.05.2021 - 09:30

Tüm meslek gruplarının özel günlerini ve haftalarını unutmayıp ziyaret gerçekleştirerek gönüllere dokunan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Kınık’da görev yapan hemşirelerin 5 Mayıs Ebeler ve 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nü kutlayarak bu özel günlerinde onları yalnız bırakmadı.

“Daima yanlarında olacağız”

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “İçinde bulunduğumuz bu zorlu pandemi sürecinde biraz olsun onları mutlu etmek adına sağlık çalışanlarımıza  ziyarette bulunduk. Korona virüs salgının en başından beri virüse karşı cephede, tüm sağlık çalışanlarıyla beraber ebelerimiz hemşirelerimiz doktorlarımız ve tüm sağlık ekibimiz görevlerini başarıyla yerine getirmiştir. Sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgiyle mesleğini icra eden tüm ebe ve hemşirelerimizin günlerini kutluyorum. Kendilerine de sağlık diliyorum. Biz daima onların yanında olacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.