Dolar 32,5601
%0.06
Euro 34,9887
%0.46
Altın 2.426,020
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin Menderes'te adayı belli oldu

CHP’nin Menderes'te adayı belli oldu

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın, 'yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla' başlatılan soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırmasının ardından bugün yapılacak Belediye Başkan Vekilliği seçimlerinde CHP’nin adayı belirlendi. Seçim öncesi yapılan grup toplantısında CHP’den aday olarak Erkan Özkan ismi çıktı.

  • Ege Postası
  • 18.07.2022 - 13:33

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın, 'yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla' başlatılan soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırmasının ardından belediye meclisi bugün başkan vekilliği seçimi için olağanüstü toplantı yapacak. Toplantıya dakikalar kala CHP’nin aday ismi belli oldu.

Seçim tarihinin belirlenmesinin ardından CHP kulislerinden başkan vekilliği adaylığı için 3 meclis üyesinin ismi geçmişti. CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler’in adaylıkla ilgili kamuoyuna yansıyan Mustafa Akın’ı destekleyeceği iddia edilirken Mustafa Kayalar’ın da Erkan Özkan ismine destek verdiği ifade edilmişti. CHP kanadında adaylık için kulislerde ismi geçen bir diğer meclis üyesi de Fatma Ekicioğlu olmuştu.

ART ARDA TOPLANTILAR YAPILDI

Öte yandan; geçtiğimiz Perşembe günü CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir Milletvekilleri Menderes’e giderek CHP’li belediye meclis üyeleriyle tek tek görüşmüştü.

İzmir örgütüyle yapılan toplantıların ardından dün CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da İzmir’e gelerek örgütle toplantı yapmıştı.

ADAY KESİNLEŞTİ

Yapılan toplantıların ardından Mustafa Akın ve Erkan Özkan’ın ismi ön plana çıkarken bugün seçim öncesinde gerçekleştirilen toplantı öncesinde CHP’nin adayı kesinleşti.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamayla CHP’nin Menderes Belediye Başkan Vekilliği seçimi için adayı Erkan Özkan oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.