Dolar 32,5862
%0.34
Euro 34,8456
%0.33
Altın 2.497,260
%0.51
Bist-100 9.648,00
%1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tekin, Zabıta Haftası’nı personeliyle kutladı

Başkan Tekin, Zabıta Haftası’nı personeliyle kutladı

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personelinin gününü kutladı.

  • Ege Postası
  • 06.09.2022 - 09:47

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Zabıta Haftası nedeniyle belediye zabıta ekipleri ile bir araya gelerek haftalarını tebrik etti. Restoranda düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda zabıta personelleri ile bir araya gelen Başkan Tekin’e Torbalı Belediye Başkan yardımcısı Ali Yakupoğlu da eşlik etti. Zabıta personelleri ile sohbet eden Başkan Tekin, zabıtanın görev ve sorumlulukları çerçevesinde zor bir görev icra ettiklerine vurgu yaptı.

"Zabıta haftanzı içtenlikle kutluyorum"

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin,  zabıta personellerini tebrik ederek, “Zabıta Teşkilatımızın 196. kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftası'nı içtenlikle kutluyorum. Tüm Zabıta Teşkilatı ve belediyemiz bünyesinde çalışan zabıta arkadaşlarımın çok zor ve önemli bir vazife üstlendiklerini biliyorum. Halkımız  ve belediyemiz arasında önemli bir köprü kuran zabıta personelimizi tebrik ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.