Dolar 32,5604
%0.04
Euro 34,8899
%0.07
Altın 2.428,950
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel'den geri adım; Canım İZBETON!

Başkan Sengel'den geri adım; Canım İZBETON!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu. 3 yıllık görev süresi boyunca altyapı ve yol eksikliklerini gidermek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sengel “Anlaşılan üzerimize vazife olmayanları da yapmaya devam edeceğiz” diye ekledi. Sengel'in bu paylaşımı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve aksayan hizmetlere gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı. Öte yandan İZBETON'dan Başkan Sengel'in iddialarına yapılan asfalt ve parkemele çalışmalarına ilişkin rakamsal verilerle yanıt geldi. İZBETON'un açıklaması sonrasında Başkan Sengel'den geri adım geldi. Sengel, İZBETON'un açıklamasını alıntılayarak yaptığı paylaşımda bu kez GDZ elektrik'e sitem etti.

  • Ege Postası
  • 26.04.2022 - 10:16

EGEPOSTASI – Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçedeki altyapı ve yollarla ilgili sorunlara dikkat çekmek üzere sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Başkan Sengel paylaşımında “Altyapı eksiklikleri, yollar ve yine yollar… 3 yıllık görev sürem boyunca, görevimiz olsun olmasın yol yaptık.  Anlaşılan üzerimize vazife olmayanları da yapmaya devam edeceğiz.  Ne diyelim Allah güç kuvvet versin bu zorlu ekonomik şartlarda hepimize…” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR’E GÖNDERME Mİ VAR?

Sengel’in “Anaşılan üzerimize vazife olmayanları da yapmaya devam edeceğiz” ifadeleri İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve aksayan hizmetlere gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne en fazla şikayet konusu olan altyapı ve asfaltlanmayan yollarla ilgili zaman zaman muhalefet tepki gösteriyor.

İZBETON'DAN YANIT

İZBETON'dan Başkan Sengel'in iddialarına yapılan asfalt ve parkemele çalışmalarına ilişkin rakamsal verilerle yanıt geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Her ilçemizde olduğu gibi Selçuk'ta da ilçe belediyemizle birlikte çalışıyoruz. 3 yılda; 46 bin ton asfalt, 83 bin m² parke, 236 bin m² sathi kaplama yaptık. Ayrıca ilçe belediyemize çalışmaları için 20 bin m²'lik parke hibe ettik. İzmirlilerin refahı için iş başındayız” denildi.

SENGEL'DEN GERİ ADIM; CANIM İZBETON!

İZBETON'un açıklaması sonrasında Başkan Sengel'den geri adım geldi. Sengel, İZBETON'un açıklamasını alıntılayarak yaptığı paylaşımda bu kez GDZ elektrik'e sitem etti.

Sengel paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Canım İZBETON, emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Keşke GDZ gibi kurumlar da sizin gibi işlerini yapsalar da Bayram öncesi mahallelerimiz, sokaklarımız rezil olmasa. Lafımız, sözümüz ektedir. Sağlığınıza duacıyız. "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.