Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal’dan zabıtaya ziyaret

Başkan Sandal’dan zabıtaya ziyaret

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kent içi disiplini sağlamak için gece gündüz özveri ile çalışan zabıta personeline moral ziyaretinde bulundu. Başkan Sandal “Alın teri ile evinin rızkını kazanan tüm esnafımızın yanındayız ancak İzmir’in kalbi Bayraklı’da kent disiplininden ve halkın huzurunu sağlamaktan asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2022 - 12:40

Zabıta Müdürlüğü Binası’nda gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya Başkan Sandal’ın yanı sıra, zabıta personeli ve bürokratlar katıldı. Başkan Sandal, birlik ve beraberlik mesajları verdiği buluşmada, kent içi disiplinin sağlanması konusunda zabıta personeline düşen görevleri ve yapılması gerekenleri anlattı.

“AYRIM YAPMADAN HİZMET EDİYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Bize güvenen, vergisini veren ve hizmet bekleyen insanlara layık olmak için çalışıyoruz. Alın teri ile evinin rızkını kazanan tüm esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken de kent içi disiplinden taviz verme şansımız yok. İzmir’in kalbi Bayraklı diyorsak, buna değer çalışmaları da birlikte yürüteceğiz. Burada en önemli görev zabıta personellerine düşüyor çünkü belediyenin aynası sizsiniz. Bugüne kadar kamunun verdiği görevi yaparken her alanda çatışmadan uzak durduk, birlik, dayanışma ve uzlaşıdan yana olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Bize verilen görevleri siyasi görüş, din, dil, ırk ve hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil şekilde yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Tüm sorunların üstesinden birlikte, dayanışmayla gelebiliriz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm zabıta çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.