Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
17. KIBATEK Yaz Edebiyat Buluşması sona erdi

17. KIBATEK Yaz Edebiyat Buluşması sona erdi

Seferihisar Belediyesi, KIBATEK ve Abderalılar Sanat Platformu iş birliği ile gerçekleştirilen 17. KIBATEK Uluslararası Yaz Edebiyat Buluşması Teos Yazarlar Evi’nde düzenlenen Müzik ve Şiir Gecesi ile sona erdi.

  • Ege Postası
  • 04.10.2022 - 10:37

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Yaz Edebiyat Buluşması’na Türkiye, Azerbaycan, Bosna Hersek, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Arnavutluk ve Sırbistan’dan şairler, yazarlar, akademisyenler ve türkologlar katıldı.

Üç günlük buluşma kapsamında katılımcılar Sığacık’ta Lavandula işletmesinde bulunan Osmanlı Medresesi ve Şiirli Kafe'de eserlerinden alıntılar yaparak şiir okudu yazılarını paylaştı.

Tarihi gezinin ardından Uluslararası Dünyada Türk Edebiyatları Forumu’nda bir araya gelerek sunum yapan katılımcılar Seferihisar Düzce köyünde bulunan Kasım Çelebi Medresesi ve Teos Antik Kentine gezi düzenledi.  

Seferihisar Belediyesi’nden teşekkür 

Sığacık Teos Yazarlar Evi’nde düzenlenen gala gecesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Seferihisar Belediyesi’ Başkan Vk. Sinem Koç Karaman, Belediye Başkan Yardımcıları Nuriye Hepterlikçi ve Yelda Celiloğlu, Abderalılar Sanat Platformu Başkanı Cafer Öz katıldı.  17. KIBATEK Yaz Edebiyat Buluşması kapsamında katılımcılara teşekkür belgesi sunulduktan sonra program sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.