Dolar 32,5020
%0.28
Euro 34,6037
%0.32
Altın 2.499,640
%0.66
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yönetim gidecek mi kalacak mı? Başkan Aslanoğlu: Hep birlikte göreceğiz

Yönetim gidecek mi kalacak mı? Başkan Aslanoğlu: Hep birlikte göreceğiz

Geçtiğimiz günlerde CHP MYK tarafından İzmir İl Başkanlığı görevine atanan ve dün resmi olarak görevi devralan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilk olarak il yönetimiyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslanoğlu, mevcut il yönetiminin değişip değişmeyeceğine ilişkin değişim sinyali verdi ve “Dün çok uzun süredir emek veren Deniz Başkan’dan bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber. Bazen arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler/değiştirmeyecekler göreceğiz hep birlikte. Ancak bu ‘duralım’  gibi bir şey olacak değil.  Çalışmalar devam ediyor." dedi. Öte yandan Aslanoğlu ilk saha çalışmasını Menderes'te gerçekleştirdi. İlçe pazarında esnaf ve vatandaşı dinleyen Aslanoğlu, pahalılıktan dert yanan vatandaşlara “Az kaldı, bu kötü günleri dayanışmayla atlatacak, sebep olanlardan birlikte kurtulacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2023 - 11:09

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- 5 yıl CHP İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Deniz Yücel’in milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından İzmir il başkanlığına CHP MYK tarafından Şenol Aslanoğlu atanmıştı.

Başkan Aslanoğlu, dün gerçekleştirilen görev teslim töreninin ardından ilk olarak mevcut il yönetimiyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Çelenk sunumuna Başkan Aslanoğlu ve il yönetimin yanı sıra CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkol Uçar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da katıldı.

“SON 100 METREYE GİRDİK”

Çelenk sunumunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aslanoğlu, kritik bir süreçte olunduğuna dikkat çekerken örgüt çalışmalarının kaldığı yerden devam edeceğini belirtti ve “İlk işimiz aslında bu mücadeleyi başlatan partimizin ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılıklarımızı bildirmek. Onun ışığında devam edeceğimizi bir kez daha haykırmak için buradayız. Çok süremiz yok. Son 100 metremiz var. Son 100 metreye girdik. O yüzden burada başlayan şey daha önce tüm arkadaşlarımızın sürdürdüğü çalışmalar aynı şekilde devam edecek. Bugün Menderes’te yarın Kemalpaşa’da olacağız. Çalışmalar başladığı gibi devam edecek” dedi.

“İNŞALLAH İKTİDARIN İLK İL BAŞKANI OLACAĞIM”

İlk başkanı olarak atanmasının ardından ne hissettiğine ilişkin sorulan soruya da yanıt veren Aslanoğlu, “İlk haberi aldığımızda tabii ki bir heyecan hissediyorsunuz. Bu heyecan zaten bütün örgütte var. Güzle bir dönem. İnşallah iktidarın ilk il başkanı olmak da bana nasip olur” diye konuştu.

“ÖRGÜT MÜCADELESİ HER KOŞULDA HER YERDE SÜRDÜRECEK”

Başkan atamasının ardından en çok merak edilen sorulardan biri olan mevcut yönetimin devam edip etmeyeceğine ilişkin de açıklama yapan Aslanoğlu, “Aynı şey devam edecek. Dün söylediğimiz gibi bu bir bayrak yarışı. Dün çok uzun süredir emek veren Deniz Başkan’dan bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber. Bazen arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler/değiştirmeyecekler göreceğiz hep birlikte. Ancak bu ‘duralım’  gibi bir şey olacak değil.  Çalışmalar devam ediyor. Herkes örgüt mücadelesini her koşulda her yerde sürdürecek” ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKAN İLK SAHA ÇALIŞMASINI MENDERES'TE YAPTI 

Öte yandan Aslanoğlu, ilk saha çalışmasını Menderes ilçesinde gerçekleştirdi. İlçe pazarında esnaf ve vatandaşı dinleyen Aslanoğlu, pahalılıktan dert yanan vatandaşlara “Az kaldı, bu kötü günleri dayanışmayla atlatacak, sebep olanlardan birlikte kurtulacağız” dedi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar saha çalışmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu'nu ve il yönetimini ilçemizde misafir ederek pazar esnafımızla bir araya geldik. Ekonominin kötü gidişatına dur demek için CHP olarak yerelden genele birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geliyor gelmekte olan'' ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.