Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni yönetimle ilk toplantı: Neler konuşuldu?

Yeni yönetimle ilk toplantı: Neler konuşuldu?

Geçtiğimiz günlerde CHP MYK’sı tarafından atanan CHP İzmir il yeni yönetimi, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Tanışma havasında geçen toplantıda, yeni yönetimin görevlendirmelerinin yapılmadığı ifade edilirken Başkan Aslanoğlu’nun yöneticilere parti içi çekişmelerden uzak durmaları yönünde talimat verdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 19.01.2023 - 19:11

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı olarak Şenol Aslanoğlu’nun atanmasının ardından geçtiğimiz günlerde yeni il yönetimi de atanmıştı.

Yeni il yönetimi Başkan Aslanoğlu’nun idaresinde ilk yönetim kurulu toplantısını bugün gerçekleştirdi. Toplantıya ayrıca İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da katıldı.

Tanışma havasında geçen toplantının ana gündem maddesinin ise bundan sonra izlenecek yol haritası olduğu ifade edildi.

Toplantı sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkan Aslanoğlu, seçimlere kadar olan süre boyunca aktif ve yoğun bir programla çalışacaklarını söyledi.

“İL YÖNETİCİLERİMİZ DE AYNI AKTİFLİKLE SAHADALAR”

Genç ve dinamik bir yönetim kadrosu oluştuğunu belirten Başkan Aslanoğlu, hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti ve “Hem çok genç hem çok tecrübeli bir ekip var. Aynı zaman da çok hızlı bir ekibe sahibiz. Anca maalesef ki zamanımız kısıtlı olduğu için çok uzun toplantılar yapamıyoruz ancak sahada arkadaşlarımızla birlikte hızla çalışıyoruz. Toplantının hemen ardından da arkadaşlarımızla birlikte Çiğli’ye gidiyoruz. Orada çalışacağız. Biz 100 gün boyunca her gün işyerlerini ziyaret edeceğiz, her akşam da ev ziyaretleri yapacağız. Genel Başkanımızın gençlere yazdığı bir mektup var bilindiği üzere. Gençlik kolları ile birlikte onların dağıtımını yaptığımız alanımız var. O nedenle 100 gün boyunca hep 30 ilçenin 30’unda da saha aktif. Dolayısıyla il yöneticisi arkadaşlarımızda aynı aktiflik içinde sahadalar” dedi.

Saha çalışmalarında toplu halde mi yoksa ekipler halinde bölge bölge mi çalışma yapılacağına ilişkin de bilgi veren Aslanoğlu, “Toplu hücum, toplu savunma sevmem” diye konuştu.

Başkan  Aslanoğlu ayrıca toplantıda görevlendirmelerin yapılmadığın ve önümüzdeki günlerde yeni yönetimin görevlendirmelerinin yapılacağını ifade etti.

PARTİ İÇİ ÇEKİŞME DEĞİL ÇALIŞMA

Gerçekleştirilen ilk toplantıda, yalnızca tanışma olduğu ve il yöneticilerinin kendilerini tanıttığı belirtildi.
Görevlendirmelerin yapılmadığı toplantıda, Başkan Aslanoğlu’nun yöneticilere parti içi çekişmelerle zaman kaybedilmemesi ve çekişmelerden uzak durulması yönünde uyarıda bulunduğu öğrenildi.
Aslanoğlu’nun seçimlere 100 gün kaldığı ve tek odak noktasının partinin iktidarı için yapılacak çalışmalar olduğunu ve tüm yöneticilerin dikkatlerini buna yönlendirmesi gerektiği mesajını verdiği ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.