Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’da süreç başlıyor: Başkan adayı kim olacak?

Torbalı’da süreç başlıyor: Başkan adayı kim olacak?

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un vefatının ardından CHP İzmir’de belediye başkan adayı belirleme çalışmaları başlıyor. Edinilen bilgilere göre; başkanlık için aday belirleme sürecine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de dahil edilecek.

  • Ege Postası
  • 20.04.2021 - 10:10

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, geçtiğimiz akşam tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde solunum rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Uygur’un ölümü ve defninin ardından CHP’nin yeni belediye başkan adayı için izleyeceği yol ve başkanlığa kimin aday olacağı konuşulmaya başlandı.

Torbalı’daki aday belirleme sürecini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Yönetimi yönetirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de sürece dahil edileceği ve konuya ilişkin görüşlerinin alınacağı ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; aday belirleme sürecinde tüm meclis üyeleriyle önce tek tek ve daha sonra toplu halde görüşülecek. Adayın belirlenmesi için ayrıca Torbalı’daki partinin önde gelen isimlerinin de görüşlerinin alınacağı ileri sürüldü. 

Ancak adayın belirlenmesinde meclis üyelerinin görüşlerinin etkili olacağı ifade edildi.

Öte yandan, yönetimin, meclis üyelerince kabul gören ve seçimi alabilecek isme yoğunlaştığı öğrenildi.

Torbalı Belediye Başkanı olarak aday gösterilecek isim henüz belli olmazken, parti yönetiminin en kısa sürede adayı belirleyerek kamuoyuyla paylaşacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.