Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şenoyar'dan disiplin soruşturması açıklaması: Öküz altında buzağı arayan art niyetli kişiler...

Şenoyar'dan disiplin soruşturması açıklaması: Öküz altında buzağı arayan art niyetli kişiler...

CHP İzmir İl Yönetimi’nin hakkında disiplin soruşturması kararı verdiği Hakan Şenoyar, kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili açıklama yaptı. Paylaşımlarında CHP’yi ya da parti yönetimini hiçbir şekilde hedef almadığını ifade eden Şenoyar, “Öküz altında buzağı arayan art niyetli kişilerce ekran görüntüsü alınıp bir şikayet dilekçesi hazırlanmıştır” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.10.2020 - 14:21

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Haftalık olağan toplansını Menemen’de gerçekleştiren CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, flaş bir karar vermişti. İl yönetimi, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar hakkında sosyal medya paylaşımları nedeniyle disiplin soruşturması başlatılmasına karar verilmişti.

Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, kendisine yöneltilen suçlamlaarla ilgili açıklama yaptı. Paylaşımlarında partisini ya da il yönetimini hiçbir şekilde hedef göstermediğini belirten Şenoyar, “Biz çiğ yemedik ki karnımız ağrısın.Yaptığım paylaşım zaten birilerini hedef gösteren siyasi bir paylaşım değildi” dedi. Ayrıca özeleştiri yapan Şenoyar, “İlçe Başkanlığı gibi bir makamı temsil ettiğim için söz konusu paylaşımı 5 dakika sonra kaldırdım” diye konuştu.

Şenoyar şunları söyledi; “Bu paylaşım ne partimi ne parti yönetimimi hedef alan bir paylaşım değildir ki böyle bir şey olması söz konusu bile olamaz. Bunun aksini iddia edenlerin hangi amaca, nereye hizmet ettiklerinin iyi irdelenmesi gerekir. Biz çiğ yemedik ki karnımız ağrısın.Yaptığım paylaşım zaten birilerini hedef gösteren siyasi bir paylaşım değildi.Zaten Şu konuda kendime de öz eleştiri yapmam gerekirse siyasette bu kadar tecrübeli ve İlçe Başkanlığı gibi bir makamı temsil eden bir kişi olarak tabi ki daha dikkatli olmam gerekir diye düşünüp paylaşım 5 dakika gibi kısa bir süre kadar sonra tarafımca kaldırıldı.Ancak Öküz altında buzağı arayan art niyetli kişilerce ekran görüntüsü alınıp bir şikayet dilekçesi hazırlanmıştır. İl Yönetimimiz de doğal olarak dilekçeyi işleme almıştır. Bu olayın kamuoyuna yansıması üzücü bir olaydır. Bizim de daha önceleri gerek Genel Başkanımıza, gerek İl Başkanımıza, gerekse partimize hakaret edenleri disiplin dosyası oluşturarak İl Başkanlığına gönderdiğimiz olmuştur.Hatta İl Başkanlığına gönderdiğimiz beklemede olan dosyalar vardır.Partimizin ve İl Başkanlığımızın disiplin mekanizmaları gerekli değerlendirmeyi yapıp, kararlarını alacaklardır. Bizim de hiçbir ayrıcalığımız veya bir ayrıcalık beklentimiz yoktur. Daha önce belirttiğim gibi çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Biz partinin tüm kurullarına saygı duyuyoruz. İfade vermemiz gerekirse veririz. Benim iki büyük eserim var biri Türkiye Cumhuriyeti,Biri Cumhuriyet Halk Partisi diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerlemekten onur duyan ve verdiğimiz emeğin asla kimse tarafından da inkar edilecek bir durum asla olamaz ve bunun için emek vermeye devam etmekten de onur duyarız.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.