Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de flaş gelişme! İlçe başkanı hakkında disiplin soruşturması başlatıldı

CHP İzmir’de flaş gelişme! İlçe başkanı hakkında disiplin soruşturması başlatıldı

CHP İzmir İl Yönetimi, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar hakkında sosyal medya paylaşımları nedeniyle disiplin soruşturması başlatılmasına karar verdi.

  • Ege Postası
  • 16.10.2020 - 23:07

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını Menemen’de gerçekleştirdi. Toplantıda flaş bir gelişme yaşandı. İl yönetimi, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar hakkında disiplin soruşturması başlatılmasına karar verdi.

CHP İl Yönetimi, İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında Menemen’de toplandı. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un 500 gün sunumu için ilçeye giden yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını ilçede yaptı.

Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapılan toplantıda sosyal medya paylaşımları nedeniyle Tire İlçe örütüne üye bir partilinin şikayeti üzerine Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar hakkında disiplin soruşturması açılmasına karar verildi.

Soruşturmanın yürütülmesi için komisyon kuruldu. Komisyonda il başkan yardımcıları Şener Akdemir, Özkan Tice, Sedredil Coşkuner ve Hüseyin Yıldız yer alıyor.

Önümüzdeki günlerde Hakan Şenoyar’ı dinleyecek olan komisyon üyeleri Şenoyar hakkında dosya hazırlayacak ve bir sonraki toplantıda yönetim kuruluna sunacak.

Öte yandan toplantıda il örgütünün çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldığı belirtilirken,  İzmir milletvekillerine de çalışma programı hazırlanacağı ifade edildi. İl yönetiminin çalışmaları hız kesmeden sürdüreceği aktarılırken, İl Başkanı Yücel’in ilçe turlarına devam edeceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.