Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Partisinden istifa etmişti: O isim yine siyasete dönüyor

Partisinden istifa etmişti: O isim yine siyasete dönüyor

Partide düzeyli ve istikrarlı siyaset yapılmadığı gerekçesiyle geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Gelecek Partisi Aliağa İlçe eski Başkanı Gürcan Alkan, siyasete yeniden gireceğini duyurdu. 

  • Ege Postası
  • 13.05.2021 - 13:28

EGEPOSTASI- İzmir İl Başkanlığı’nın kuruluşunun ardından kısa sürede üç il başkanının değiştiği Gelecek Partisi İzmir’de gerçekleştirilen atamayla birlikte partinin 4. İl Başkanı kurucu üyelerden Hakan Yazar olmuştu.

Ancak daha önce de birçok ilçe başkanının istifa ettiği Gelecke Partisi İzmir’de yeni başkanının atanmasının hemen ardından partinin İzmir yapılanmasında bir istifa daha yaşanmış ve partinin İzmir’de örgütlü birkaç ilçesinden olan Aliağa İlçe eski Başkanı Gürcan Alkan, partide düzeyli ve istikrarlı siyaset yapılmadığı gerekçesiyle partisinden istifa etmişti.

SİYASETE GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan; Alkan, bugün yaptığı açıklamayla yeniden siyasete gireceğini duyurdu. 

Alkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Biliyorsunuz 28 Ocak'ta Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı görevimden kendi isteğim ile istifa etmiştim. Düzeyli siyaset yapmak için çıktığım bu yolda maalesef doğru insanlar ile karşılaşamadım. Ama siyaset yapmaktan da geri kalmayacağımı belirtmiştim. İstifa ettiğim o günden bu yana çeşitli siyasi partilerden kendilerine katılmam yönünde çok ciddi talepleri oldu ayrıca birlikte istifa ettiğimiz yönetim kurulu üyeleri ve parti üyelerimizin düşünceleri de aynı yönde. Bu itibarla tarafıma yapılan teklifleri en kısa zamanda değerlendirerek sizlerle ve kamuoyu ile paylaşacağım. Gördüm ki düzeyli siyasetin toplumda bir karşılığı var ve bundan çok memnun oldum. Ailem ve arkadaşlarım ile konuştuktan sonra sağlıklı bir karar vereceğimi düşünüyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.