Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel’den Arife Günü’nde sürpriz Torbalı mesaisi

Başkan Yücel’den Arife Günü’nde sürpriz Torbalı mesaisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri ve CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’ın da bulunduğu ziyarette yargıya taşınan Torbalı Belediye Başkanı seçimi de masaya yatırıldı.

  • Ege Postası
  • 12.05.2021 - 15:56

EGEPOSTASI- Ramazan ayının son gününde siyasette bayramlaşmalar başlarken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret etti. 

Başkan Yücel, Belediye Başkanı Mithat Tekin ve belediye meclis üyeleriyle belediye binasında bir araya geldi. Ziyarete CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın da katıldı.

Partililerin bayramlaştığı toplantıda, 27 Nisan tarihinde gerçekleştirilen ve daha sonra Cumhur İttifakı adayı Özgür Erman Çağlar’ın yargıya taşıdığı Torbalı Belediye Başkanı seçimi de masaya yatırıldı.

Yargıya taşınan seçim konusunda beklemede kalınması ve evrakların istenmesi durumunda hızlı bir şekilde temin edilmesi hususunun görüşüldüğü toplantıda, yargıdan çıkacak karara saygı duyulacağı konuşulduğu öğrenildi.

Bunun yanında; birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Yücel’in, seçim her ne kadar yargıya taşınmış olsa da hizmetlerin olağan seyrinde devam etmesi gerektiğini söylediği ifade edildi. 

Başkan Yücel’in, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ile köy ziyaretlerine ve muhtarlarla olan görüşmelere de kaldığı yerden devam edilmesi hususunu da görüştüğü belirtildi.

Öte yandan; Başkan Yücel’in ayrıca, meclis üyeleri ile ilçe örgütünün de çalışmalara katkı sunması ve tek vücut hareket edilmesi talimatı verdiği öğrenildi. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.