Dolar 32,3262
%-0.34
Euro 34,7285
%-0.04
Altın 2.435,900
%-0.11
Bist-100 10.014,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘CİMER’ krizine Başkan Yücel müdahalesi

‘CİMER’ krizine Başkan Yücel müdahalesi

Menderes Belediyesi’nde yaşanan CİMER krizine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel müdahalesi geldi. Edinilen bilgilere göre, Başkan Yücel bugün ilçede ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis grubuyla, ilçede yaşanan gerilimi masaya yatıracak.

  • Ege Postası
  • 11.05.2021 - 09:52

EGEPOSTASI- Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar, geçtiğimiz haftalarda Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ı T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayet etmesiyle ilçede başlayan gerilim devam ediyor.

Rüzgar, kendi T.C kimlik numarası ile CİMER’e gönderdiği dilekçede; Başkan Kayalar’ı kaçak yapılara göz yummakla ve işlem yapmamakla suçladığı ileri sürülmüş ve şikayete konu ada, parsel bilgilerine yer verdiği ve Başkan Kayalar’ın çalışma ekibinde yer alan bir kişinin de hazine arazisine kaçak yapı yaptığı iddia edilmişti. 

Şikayetlerin duyulmasının ardından Başkan Kayalar’ın Rüzgar’ın görevine son verdiği yazı kendisine tebliğ edilmişti.

OLAY BÜYÜDÜ

Öte yandan; Menderes Belediyesi’nde görev yapan meclis üyeleri Fatma Ekicioğlu, Amine Çiçek, Bülent Taşkıran ve Ertan Güleç’in belediyenin şeffaf yönetilmemesinden kaynaklı olarak istifa kararı aldığı ve kararlarını il başkanlığına ve parti yönetimine sözlü olarak bildirdikleri öğrenildi.

YÜCEL’DEN MENDERES MESAİSİ

İlçede yaşanan gerilimlerin ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in acil toplantı kararı aldığı öğrenildi. Gün içerisinde gerçekleştirilecek toplantıya ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis grubunun çağrıldığı ifade edildi. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.