Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Olgun Atila sahaya indi!

Olgun Atila sahaya indi!

CHP'de il ve ilçe kongreleri önümüzdeki yıl yapılacak genel seçim sonrasına ertelenmesinin ardından milletvekili olmak için görevinden istifa edeceği iddia edilen CHP  İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yerine geçecek ismin kim olacağı merak konusu oldu. Öte yandan; parti kulislerinde bir sonraki il başkanı olarak adı geçen Bornova Belediyesi eski Başkanı Olgun Atila, son dönemlerde sahada aktif olarak görülmeye başladı. Atila’nın saha alanlarda daha aktif olarak kendini göstermesi ise kamuoyunda bir sonraki il başkanı olacağı iddialarını kuvvetlendirdi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2022 - 18:20

EGEPOSTASI- CHP'de il ve ilçe kongreleri önümüzdeki yıl yapılacak genel seçim sonrasına ertelenirken 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte milletvekilliği adaylığı için istifa edeceği konuşulan CHP  İzmir İl Başknaı Deniz Yücel’in yerine geçecek ismin kim olacağı merak konusu oldu.

Öte yandan; parti kulislerinde olası bir istifa sonrası Yücel'in yerine gelecek il başkanı olarak ismi geçenlerin başında gelen Bornova Belediyesi eski Başkanı Olgun Atila, son dönemde sahada sıkça görülmeye başlandı.

2019 seçimlerinin ardından bir süre sahada görünmeyen Atila, son dönemlerde birçok etkinlikte kendini göstererek siyasette yeniden aktif olduğu mesajını vermeye başladı. 

İlçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin neredeyse tüm programlarına katılan Atila, özellikle Balkan ve hemşehri dernekleri ziyaretlerini sıklaştırdı. Atila’nın saha çalışmalarını artırması ve alanlarda daha aktif olarak kendini göstermesiyse kamuoyunda bir sonraki il başkanı olacağı iddialarını kuvvetlendirdi. 

BUCA’DA AÇILIŞ

Olgun Atila son olarak dün gerçekleştirilen Vali Kutlu Aktaş Parkı ve Taziye Evi’nin açılış törenine katıldı. Açılışta kurdele kesiminde Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Ednan Arslan ve Mahir Polat'ın yanında Atila’nın da sahnede yer alması dikkat çekti.

Atila ardından Başkan Kılıç, Milletvekilleri Polat ve Arslan'la birlikte Ege Bölgesi Tatvanlılar ve Buca Kütahyalılar Derneklerini ziyaret etti. 

KONSERDE PROTOKOLDE YER ALDI

Olgun Atila’nın kendi gösterdiği bir diğer ilçe programı da Narlıdere Belediyesi’nin düzenlediği Narlıdere Belediyesi Çocuk Orkestrası konseri oldu. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde verilen konserde Atila protokolde yer aldı.

TEMEL ATMA TÖRENİNDE YAKIN TEMASLARDA BULUNDU

Atila’nın kendini gösterdiği bir diğer önemli etkinlikse; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden olan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin de katıldığı Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. ve 4. etap temel atma töreni oldu. 

Atila’nın temel atma töreninde CHP’li politikacılar ve ilçe belediye başkanlarıyla yakın temasta olması dikkat çekti.

İTTİFAK ORTAĞIYLA DA SAHAYA İNDİ

Son dönemde sahada aktif olarak kendini gösteren eski belediye başkanı Atila, sadece partisi CHP’nin programlarında değil Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İzmir ziyaretinde de saha çalışmasında Genel Başkan Akşener’e eşlik etti.

Akşener'e İzmir programının Bornova ve Kemalpaşa duraklarında eşlik eden Atila’ya karşı halkın yoğun ilgisi gözlemlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.